Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har coronakrisen givet varig opblomstring til bymidterne eller blot kunstigt åndedræt? "

- Dennis Clausager, detailfolk.dk
Læs bloggen her

Ny rabatordning: Matas indfører ''tax free'' priser

Foto: morguefile.comFredag den 9 juni 2017 kl. 06:00 af: Kristian Holgersen

Med et nyt samarbejde vil Matas matche lufthavnenes priser og give sine kunder rabat, når de køber produkter inden ferien.

Matas vil fremover gøre det muligt for sine kunder at købe produkter til tax free-priser, inden de skal ud at rejse. Det skriver kæden i en pressemeddelelse.

Rabatordningen er resultatet af et samarbejde med Apollo Rejser og gælder for alle 1,7 mio. medlemmer af Club Matas, hvis de altså kan fremvise en gyldig billet fra rejsebureauet ved kassen.

I alt bliver besparelsen på 20 procent i forhold til den sædvanlige pris. Det skal få flere kunder til at købe solcreme og aftersun, før de kommer forbi lufthavnens butikker.

- For os giver det god mening at udvide samarbejdet yderligere ved at tilbyde vores rejsende de ekstra fordele, som de efterspørger, siger Glenn Bisgaard, kunde- og kommunikationschef hos Apollo Rejser, i pressemeddelelsen.

- Stort set alle køber solcreme, aftersun og andre produkter inden afrejse, og nu gør vi det muligt for dem at finde disse i det brede sortiment, som de er vant til fra dagligdagen, og samtidigt lade dem spare penge, fortsætter han.

I sit seneste årsregnskab for 2017/17 kunne Matas præsentere en omsætning på 3,4 mia. kroner, hvilket var en tand levere end året før. Det samlede resultat lød på 365 mio. kroner. Ifølge årsregnskabet har øget konkurrence påvirket nøgletallene. 

LÆS OGSÅ: Matas udvider samarbejde med apotekerFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD