Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Den fysiske butiks største trussel!"

- Michael Friis Møller, Retailrådgiver – Meng & Company
Læs bloggen her

Marketingchef skifter nemlig.com ud med B&O

Foto: Nemlig.comFredag den 10 april 2015 kl. 11:19

Inden for ganske kort tid har det fremadstormende netsupermarked måttet sige farvel til både salgs- og marketingdirektøren og nu også marketingchefen.

Nemlig.com har nu sagt farvel til marketingchef Rikke Søgaard, skriver Bureaubiz

Netmediet erfarer, at den nu tidligere marketingdirektør har ladet sig friste af et nyt job som eCommerce Manager hos B&O Play.

Nyheden kommer blot få uger efter, at det kom frem, at netsupermarkedet sagde farvel til salgs- og marketingdirektør David Demsitz blot et år efter, han startede i den dengang nyoprettede stilling. Noget vi også skrev om her på detailfolk.dk.

LÆS OGSÅ: Nemlig.com udskifter salgs- og marketingdirektøren

Bureaubiz har forsøgt at få en kommentar fra kommunikationschef Soffy Monies, men hun siger til netmediet, at man vil informere om det, når der er noget nyt at fortælle.

Stifter vinder pris

Nemlig.com åbnede i sommeren 2010, og er i dag Danmarks største online supermarked med over 400 ansatte og en omsætning på et trecifret millionbeløb. Sidste år investerede Bestseller-milliardæren Anders Holch Povlsen i virksomheden og købte 49 procent af aktierne.

LÆS OGSÅ: Modemilliardær køber halvdelen af nemlig.com

Netsupermarkedets stifter Stefan Plenge kunne for nylig glæde sig over at modtage den såkaldte Retail Entrepreneurship Pris ved en overrækkelse på Børsen i København. Prisen gives til en aktør, der ser eller skaber en stærk niche, som tilfører detailhandelen noget nyt eller på anden vis rykker i markedet. Nemlig.com blev udpeget af priskomitéen, fordi netsupermarkedet har skabt en stor fokus på fremtidens måde at købe dagligvarer.

LÆS OGSÅ: Her er vinderne af detailpriserne 2015Flere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD