Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Den fysiske butiks største trussel!"

- Michael Friis Møller, Retailrådgiver – Meng & Company
Læs bloggen her

Magasin fremlægger rekordregnskab

Foto: detailfolk.dkTorsdag den 23 oktober 2014 kl. 10:18 af: Freja Thorbech

Med store vækstrater på både top- og bundlinje har Magasin netop offentliggjort det bedste årsregnskab i stormagasinets 146-årige historie.

Der er god grund til glæde på ledelsesgangen hos Magasin, der i dag fremlægger årsregnskab.

Resultatet på bundlinjen er steget med 52 procent til 149 millioner kroner, mens omsætningen er steget med 7,7 procent til 2,6 milliarder kroner. Og det er det bedste resultat i stormagasinets historie.

Især Magasins internetsalget stiger med højere vækstrater end i de fysiske butikker.

- Internetsalget er profitabelt, og vi venter også fremadrettet, at væksten på onlinesalget vil være markant højere end vores i forvejen stærke vækst i de fysiske butikker, siger økonomidirektør i Magasin Peter Fabricius i en udtalelse.

Har øget serviceniveauet

Økonomidirektøren forklarer blandt andet fremgangen med den indsats, man har gjort for at øge serviceniveauet.

 - Vi har gjort mere for at øge serviceniveauet over for kunderne. Det er bl.a. sket ved at flytte medarbejdere fra back office til front office, så der er kommet mere personale på gulvet, siger Peter Fabricius.

Samtidig er der vækst i antallet af medarbejdere i Magasin. Gennem det seneste år er antallet af fuldtidsstillinger øget med 6 procent, og der er investeret 12 millioner kroner i salgspersonalet. Stormagasinet har de seneste år fokuseret på at gøre det til en oplevelse for kunderne at besøge Magasin.

- Et af elementerne i strategien er at skabe et partnerskab med vores leverandører, som har afløst det traditionelle kunde-/leverandørforhold. Vi har en fælles interesse i at sikre kunderne den rigtige oplevelse af produkterne, og det kan vi kun gøre gennem et tæt samarbejde, siger Peter Fabricius. 

Emil Valentin Lemming Vett og Theodor Wilhelm Wessel lagde med åbningen af en lille butik i Århus i 1868 kimen til det Magasin, vi kender i dag. I 1870 åbnede Wessel & Vett deres første butik i København i det daværende Hotel du Nord på Kongens Nytorv i København. I dag er Magasin ejet af britiske Debenhams, der er Storbritanniens næststørste kæde af stormagasiner. Udover stormagasinet på Kongens Nytorv har Magasin fem stormagasiner rundt om i landet.

LÆS OGSÅ: Magasin løfter sløret for fremtidige placeringerFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD