Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har coronakrisen givet varig opblomstring til bymidterne eller blot kunstigt åndedræt? "

- Dennis Clausager, detailfolk.dk
Læs bloggen her

Loyalitetsklub vil have kunder til at bruge point på hjertesag

Pressebillede fra Matas.
Fredag den 8 januar 2016 kl. 06:10 af: Lise Møller Schilder

En af Danmarks største loyalitetsklubber tilbyder nu deres kunder, at de kan donere de point, de har optjent, til et godt formål.

Der er ingen tvivl om, at Matas har rigtig godt fat i de danske kvinder, når det drejer sig om at få dem ind i Matas' loyalitetsklub.

Ifølge Matas har tre ud af fire danske kvinder i alderen 18 til 65 år et Club Matas kort. Det betyder, at kvinderne optjener bonuspoint, hver gang de handler i Matas.

Men nu tilbyder Matas, at kunderne i loyalitetsklubben kan bruge deres opsparede point til noget helt andet. I stedet for at købe makeup, shampoo og fugtighedscremer kan kunderne bruge deres opsparede penge til at få et medlemsskab af Hjerteforeningen.

- Når Club Matas point bruges på et medlemskab af Hjerteforeningen, støtter man aktivt foreningens arbejde for at forebygge hjertesygdomme og gøre livet lettere for de mange hjertesyge danskere. Derudover giver medlemskabet konkrete fordele i form af medlemsrabat (fx på kogebøger), personlig rådgivning og information, skriver Matas i en pressemeddelelse.

Større eksponering til en god sag

Samarbejdet medfører, at Hjerteforeningen bliver eksponeret inde på Club Matas præmieshop, og det betyder, at foreningen har mulighed for at få flere medlemmer, som støtter kampen mod hjertesygdomme.

- Da vi i gennemsnit har næsten 800.000 besøg om måneden i Club Matas’ præmieshop, sikrer dette initiativ Hjerteforeningen en markant synlighed. Vi håber meget, at vores Club Matas medlemmer vil overveje et medlemskab af foreningen, siger Matas’ informations- og miljøchef, Henrik Engberg Johannsen, i pressemeddelelsen.

- Vi har i mange år haft et tæt CSR-samarbejde med Hjerteforeningen. Derved har vi et indgående kendskab til foreningens seriøse arbejde, som vi gerne vil øge støtten til, forklarer Henrik Engberg Johannsen.

LÆS OGSÅ: Matas sender hackere mod sig selvFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD