Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Den fysiske butiks største trussel!"

- Michael Friis Møller, Retailrådgiver – Meng & Company
Læs bloggen her

Lars Larsen vender udvikling i kriseramt kæde

Foto: JyskTirsdag den 17 oktober 2017 kl. 08:50 - Kilde: Business

Den negative udvikling er vendt. En af Lars Larsens nyligt indkøbte møbelkæder vil åbne 10 nye butikker i Danmark til næste år.

Sengespecialisten har nu været en del af Jysk-koncernen i tre år. Og det ser efterhånden ud til, at udviklingen i kæden er begyndt at gå den rigtige vej.

Det seneste regnskab fra kæden viser, at der stadig er underskud i forretingen, men det er markant mindre end tidligere. Det skriver Business.

Regnskabet for 2016/2017 viser en fremgang i omsætningen på 37 procent. Underskuddet lander på 2,3 millioner kroner, men det er markant mindre end sidste år, hvor underskuddet var oppe på 7,7 millioner kroner.

- Det giver ro, at der er tillid og tålmodighed i baglandet. Vi kan træffe de rigtige strategiske beslutninger, og vi kan investere i det, som vi ved, vi får afkast af fremadrettet, siger SengeSpecialistens administrerende direktør, Rami Jensen, til Business.

Han forklarer, at Sengespecialisten regner med at åbne ti nye butikker i løbet af det næste år. I dag har kæden 18 butikker, der hovedsageligt ligger i Jylland. Den næste, nye butik åbner dog i november på Østerbro i København.

LÆS OGSÅ: Sengespecialisten udskifter direktøren

Læs hele artiklen på Business


Flere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD