Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har coronakrisen givet varig opblomstring til bymidterne eller blot kunstigt åndedræt? "

- Dennis Clausager, detailfolk.dk
Læs bloggen her

Lars Larsen Group giver slip på underskudsramt investering

Jesper Lund, administrerende direktør i Lars Larsen Group.
Lars Larsen Group giver slip på underskudsramt investering

Screenshot af Eovendo, som kalder sig selv for Danmarks største cashbacksite.

Onsdag den 23 september 2020 kl. 09:40 af: Kristian Holgersen

Stifterne sidder igen på hele ejerskabet af en shoppingportal, som har været en del af Lars Larsen Group. Virksomheden passer ikke ind.

For anden gang på få uger siger Lars Larsen Group farvel til en underskudsplaget virksomhed.

Stifterne har således overtaget hele ejerskabet af Eovendo, der er en gratis shoppingportal, hvor brugerne kan få rabatter - såkaldte cashbacks - i en række kendte netbutikker. Det skriver Jysk Danmark i en pressemeddelelse.

- I forbindelse med vores gennemgang af strategien for Lars Larsen Group har vi også kigget på Eovendo og vurderet, at virksomheden ikke passer ind i planerne for fremtiden, siger Jesper Lund. Han er administrerende direktør i Lars Larsen Group.

- Der er stadig mange gode muligheder i Eovendo, men der er bedre mulighed for at realisere dem udenfor Lars Larsen Group, fortsætter han.

Det er ikke mange uger siden, at Lars Larsen Group droppede tøjfirmaet Backtree, som sælger golftøj og golfudstyr over hele verden. Efter næsten 25 år i koncernen blev ejerskabet overtaget af den administrerende direktør.

Har tabt millioner

Eovendo har været en af de virksomheder i Lars Larsen Group, som ikke har bidraget til koncernens samlede overskud. Tværtimod.

Senest tabte virksomheden 18,8 millioner kroner i det forskudte regnskabsår 2018/19, og året før var situationen ikke meget bedre med en bundlinje på minus 15,3 millioner.

Som en del af overdragelsen har Lars Larsen Group fyldt pengekassen op igen, så den negative egenkapital på 163 millioner, er tilbage i plus.

Trods de økonomiske genvordigheder er stifterne - Martin Østergaard og Nicolas Ibenforth - fulde af fortrøstning.

- Det er klart, at det ændrer meget, at Lars Larsen Group ikke længere står bag Eovendo. Derfor har vi også været igennem en turnaround, hvor vi har skåret ind til benet og kigget grundigt på, hvordan Eovendo skal drives i fremtiden, siger Nicolas Ibenforth.

- Her er det afgørende, at vi stadig har nogle gode kontrakter, som vi kan bygge videre på, og vi ser store muligheder i Eovendo i fremtiden, fortsætter han.

LÆS OGSÅ: Lars Larsen Group dropper underskudsgivende tøjfirmaFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD