Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har coronakrisen givet varig opblomstring til bymidterne eller blot kunstigt åndedræt? "

- Dennis Clausager, detailfolk.dk
Læs bloggen her

Lars Larsen: Folk der stikker af fra skat er forrædere

Foto: Jysk/pressefotoMandag den 15 januar 2018 kl. 09:19 - Kilde: BT

Han betaler et trecifret mio-beløb i selskabsskat om året. Nu skælder Lars Larsen ud på erhvervsmænd, der smutter fra skatten i Danmark.

Danmarks tredje rigeste mand, Lars Larsen, har ikke meget til overs for de erhvervsmænd, der forlader Danmark, når de begynder at tjene penge, for at undgå at betale skat. Det fortæller han til BT.

- Selvfølgelig vil man ikke betale mere end nødvendigt, men jeg føler, at de er nogle forrædere, dem der tjener en masse penge i Danmark og så stikker af til udlandet. Det var det sidste, som jeg kunne finde på overhovedet, siger Lars Larsen til BT.

Skat er en nødvendighed

Han understreger, at han da godt kunne ønske sig en lavere skat, så han kunne investere flere af de penge, han tjener, i nye forretninger. Men samtidig erkender han også, at skatten har en afgørende funktion i Danmark.

- Jeg vil ikke sige, at jeg ligefrem kæmper for at få højere skat, men skat er en nødvendighed, som man må acceptere. Så må politikerne slås om, hvad en rimelig skat er. Selv betaler jeg et eller andet trecifret millionbeløb i selskabsskat, selv om den er sat ned. Og jeg vil da gerne have så meget som muligt tilbage til at investere i nye butikker, nye selskaber og nye lande osv, siger Lars Larsen.

Vil ikke udlevere nogen

Han vil dog ikke nævne nogen navne, på de personer han kalder både forrædere og halvidioter.

- Jeg skal ikke udlevere nogen, men det er jo et velkendt fænomen. Danmark har givet dem det hele, og så vil de ikke betale skat. På den måde kan samfundet ikke hænge sammen. Hvordan skulle vores velfærd ellers have nogle af de bedste systemer i verden i forhold til eksempelvis undervisning og sundhed, hvis ikke man ligesom er med til at få samfundet til at fungere, spørger han.

LÆS OGSÅ: Lars Larsen vil fordoble antallet af Jysk-butikker

Læs hele artiklen på BT


Flere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD