Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har coronakrisen givet varig opblomstring til bymidterne eller blot kunstigt åndedræt? "

- Dennis Clausager, detailfolk.dk
Læs bloggen her

Lars Larsen-selskab kæmper sig tættere på overskud

Foto: IDdesignTorsdag den 2 november 2017 kl. 09:22 af: Kristian Holgersen

Selskabet bag to af landets store møbelkæder kæmper med millionunderskud. Mindre butikker bliver en del af løsningen.

Tallene på bundlinjen er stadig røde hos IDdesign, der står bag de to kendte butikskæder Ilva og Idemøbler. Men udviklingen går den rigtige vej, skriver selskabet i pressemeddelelse

Omsætningen for det seneste regnskabsår - 2016/17 - steg med 12 procent til 1,77 mia. kroner, mens det samlede resultat gik 150 mio. kroner frem. Det var dog ikke nok til at forhindre et underskud på 62 mio. kroner.

- Jeg er meget tilfreds med forbedringen af resultatet. Specielt fordi det først og fremmest er drevet af højere omsætning og flere kunder, siger administrerende direktør Michael Christiansen.

- Det, at kunderne reagerer positivt på vores nye initiativer, er jo helt afgørende for vores succes på sigt, og der er ingen tvivl om, at der er langt mere perspektiv i at forbedre resultatet gennem udvikling af virksomheden end ved blot at gennemføre besparelser, fortsætter han.

Mindre butikker

For at få forretningen til at gå i plus, vil IDdesign fremover satse på mindre butikker, som er billigere i drift, fortæller Michael Christiansen til Børsen.

- Man er nødt til at have lave omkostninger i de fysiske butikker. Derfor vil de fleste af vores eksisterende butikker også blive mindre, for omkostningsbasen skal være tilpasset en ny verden, hvor konkurrenterne på nettet ikke har de samme tunge omkostninger, siger han til avisen.

Udover en række nye butikker har IDdesign gennem regnskabsåret investeret i et døgnåbent kundecenter og indledt satsninger på nye medieplatforme.

- På baggrund af de forbedringer, vi har set, fortsat store investeringer i kunderne og en god start på det nye regnskabsår forventer vi endnu en væsentlig fremgang i omsætning og resultat i indeværende regnskabsår, siger Michael Christiansen i pressemeddelelsen.

IDdesign har 72 møbelhuse i ind- og udland og driver detailhandel under navnene Ilva, Idemøbler og IDdesign. Lars Larsen købte sig ind i selskabet tilbage i 2013.

LÆS OGSÅ: Møbelkæde forsvinder fra det danske markedFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD