Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Den fysiske butiks største trussel!"

- Michael Friis Møller, Retailrådgiver – Meng & Company
Læs bloggen her

Landsdækkende kæde sender klage til Ombudsmanden

Onsdag den 18 maj 2022 kl. 10:01 af: Kristian Holgersen

Siden april har nye regler gjort indhug i sortimentet hos landsdækkende kæde, som nu er blevet trætte af konkurrenternes krumspring.

Den store forhandler inden for e-cigaretter, Gejser, måtte tidligere på foråret pille en del varer ned fra hylderne.

Siden april har det nemlig ikke været lovligt at sælge væsker til e-cigaretter med andre smage end tobak og mentol. Men flere af konkurrenterne slipper afsted med at omgå de nye regler, lyder kritikken fra Gejser, som nu klager til Ombudsmanden.

- Der sker jo ikke noget ved det. Det har ingen konsekvenser for konkurrenterne, når de fortsætter med at sælge de ulovlige produkter, fordi de instanser der skal sørge for at håndhæve loven, ikke har ressourcerne til det, siger Jens Andersen, stifter af og direktør i Gejser.

- Det er helt absurd, for hvis vi gjorde det samme, ville myndighederne være over os med det samme, fordi vi er de største, fortsætter han.
Gejser, som tidligere var kendt som Smoke-It, råder over 36 butikker på landsplan.

Direktøren fremhæver også, at folk begynder at blande deres egne smage, når nu de ikke længere må sælges i butikkerne. Det kan være farligt.

- Flere og flere henvender sig fordi de ikke længere kan få de smage de plejer, og så har de hørt, at de bare kan begynde at blande deres e-væsker selv, siger han og fortsætter:

- De efterspørger aromaterapi-olier, bolsjearomaer og hjælp til hvordan man blander selv, men vi kan jo ikke hjælpe dem. De forstår ikke, at vi er dybt bekymrede for deres helbred og sikkerhed, og at vi frygter de kommer til at blande noget værre skidt i deres e-væsker, og risikerer at blive alvorligt syge, siger Jens Andersen.

LÆS OGSÅ: Landsdækkende kæde retter ind: Skifter navn

 Flere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD