Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Whistleblowerloven i detailbranchen: Har du fået helt styr på din whistleblowerordning? "

- Thomas Bogh, Bonzer
Læs bloggen her

Lakrids by Bülow gør rundkredsen større i bestyrelsen

Foto: detailfolk.dkFredag den 21 januar 2022 kl. 06:00 af: Kristian Holgersen

Inden satsningen på det britiske marked for alvor bliver skudt i gang, henter Lakrids by Bülow forstærkning udefra.

Bestyrelsen i Lakrids by Bülow bliver forstærket af tre nye medlemmer.

To af medlemmerne - Louise Cruttenden og Lisa Bridget - er briter, skriver Lakrids by Bulow i en pressemeddelelse. Det falder sammen med en større satsning på det britiske marked, hvor den danske lakridsvirksomhed åbner sin første flagskibsbutik senere på året.

Det tredje nye medlem er danske Charlotte Strand, som i forvejen har bestyrelsesposter hos Postnord og Per Aarsleff. Hun er desuden blevet udpeget som næstformand i Lakrids by Bülow.

- Jeg er glad for at kunne byde disse tre dygtige og erfarne profiler velkommen i bestyrelsen for Lakrids by Bülow, siger formand Tue Mantoni.

- Udover stærke og overbevisende kompetencer, som er relevante for vores fremtidige rejse, bidrager de nye bestyrelsesmedlemmer til en diversificeret bestyrelse – ikke kun med hensyn til køn, men også med hensyn til baggrund, alder, nationalitet og geografisk erfaring. Denne sammensætning passer rigtig godt ind i vores kultur og strategi, siger han.

To medlemmer forlader bestyrelsen. Det er tale om Jakob Jønck og Søren Schriver, som er kendt fra sine mange år som direktør i Hummel.

Johan Bülow, der grundlagde virksomheden tilbage i 2007 på Bornholm, trådte i 2017 tilbage som adm. direktør og har nu titel af kreativ direktør. Lakrids by Bülow har konceptbutikker i Danmark, Sverige, Norge, Finland, Tyskland og de Forenede Arabiske Emirater.


De tre nye medlemmer af bestyrelsen:

  • Charlotte Strand. Professionelt bestyrelsesmedlem med en baggrund fra forskellige ledende finansielle poster i Ørsted og senest som Senior Vice President og Chief Financial Officer i virksomheden Wind Power Division. Hun er i dag bestyrelsesmedlem i blandt andet Postnord og Per Aarsleff.
  • Louise Cruttende. Britisk statsborger med mere end 20 års international brand-, marketing- og innovationserfaring fra forskellige ledende stillinger hos virksomheder som Diageo, en af verdens største producenter af spiritus og øl, og senest som Marketing Director hos Huel, et ernæringsbrand med salg i over 100 lande.
  • Lisa Bridgett. Britisk statsborger med en erfaring inden for det digitale, teknologi og e-handel. Hendes karriere inkluderer ledende roller hos den modeforhandleren NET-A-PORTER og det ikoniske modemærke Ralph Lauren. Hun er i øjeblikket Chief Operating Officer hos DREST, verdens første spilplatform i luksus og modekategorien.

LÆS OGSÅ: Butikkerne blev lagt ned: Alligevel sætter omsætningen rekordFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD