Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har coronakrisen givet varig opblomstring til bymidterne eller blot kunstigt åndedræt? "

- Dennis Clausager, detailfolk.dk
Læs bloggen her

Kvickly bruger en del af den ekstra indtjening på gratis biograftur

Foto: detailfolk.dkOnsdag den 20 oktober 2021 kl. 11:55 af: Redaktionen

Efter de indbringende tider under coronakrisen vil Kvickly række en hånd ud til det lokale handelsliv. Det inkluderer en gratis biograftur.

Den ekstra indtjening på nonfood-varer, som Kvickly-kæden oplevede under coronakrisen, hvor store dele af den øvrige detailhandel var lukket ned, bliver i øjeblikket sendt på arbejde uden for varehuskæden.

Gennem initiativet Gode naboer er guld værd, kan Kvickly-butikkerne støtter det lokale handelsliv, som har haft det svært gennem krisen.

I Slagelse valgte varehuschefen Mark Gunst at invitere 50 børnefamilier i biografen. Det skriver Coop i en pressemeddelelse
.
- Med ”Gode naboer er Guld værd”-indsatsen har Kvickly givet mig en fantastisk mulighed for at gøre en stor forskel lokalt. Og jeg vil gerne bruge pengene et sted, hvor det virkelig kan mærkes, siger Mark Gunst.

- Derfor har jeg valgt at give børn og familier, der særligt har brug for det, en god oplevelse i biografen i efterårsferien. På den måde støtter jeg samtidig den lokale biograf, som også har haft det svært ovenpå Corona-nedlukningen, siger han.

På landsplan løber de samlede donationer op i 7-10 millioner kroner, har kædedirektøren i Kvickly - Torben B. Andersen - tidligere meddelt.

- Vi skal alle sammen stå sammen og hjælpe hinanden. Derfor har vi i Kvickly besluttet, at vi vil hjælpe vores gode naboer lokalt, så vi også i fremtiden kan være del af et levende handelsmiljø sammen med dem, siger han i pressemeddelelsen.

Kvickly-kæden består af 67 butikker, som hver især vil kunne bruge omkring 100.000 kroner i forbindelse med initiativet.

LÆS OGSÅ: Kvickly hentede millioner på forbedringer: Søsterkæde følger nu efter

 Flere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD