Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

”Grøn” markedsføring er blevet et brandvarmt emne

- Lone Rasmussen, Dansk Erhverv
Læs bloggen her

Kendt erhvervskvinde bliver en del af bestyrelsen i Coop

Foto: SuperbrugsenMandag den 27 april 2020 kl. 06:00 af: Redaktionen

Blandt ni kandidater har dagligvarekoncernen Coop nu fundet tre nye medlemmer af bestyrelsen. Det skete ved et digitalt landsrådsmøde.

Lørdag blev der afholdt landsrådsmøde i dagligvarekoncernen Coop - og for første gang var der tale om et fuldstændigt digitalt arrangement.

På programmet var blandt andet et kampvalg, hvor tre ledige poster til Coop ambas bestyrelse skulle fordeles blandt ni kandidater.

Den nyvalgte trio endte med at blive Christian Busch, Mads Svaneklink og Stine Bosse. Sidstnævnte kender de fleste sikkert kender fra den offentlige debat, hvor hun gennem flere år har været aktiv. Det skriver Coop i en pressemeddelelse.

- Vi har for første gang og med stor succes nu gennemført et digitalt møde for alle vores 124 landsrådsmedlemmer, så vi er glade for at kunne fortælle, at medlemsdemokratiet lever i bedste velgående – også i coronatid, siger Lasse Bolander. Han er formand i Coop.

Forud for landsrådsmødet blev der afholdt et digitalt valgmøde, hvor kandidaterne kunne præsentere deres kandidatur og besvare spørgsmål fra landsrådet.

- Det er meget positivt, at vi kan tiltrække så alsidige og kompetente kandidater til bestyrelsesvalget i Coop. Jeg glæder mig meget til at byde de nye velkommen i bestyrelsen og komme i gang med det vigtige arbejde sammen med dem, siger Lasse Bolander.

De tre nye medlemmer af bestyrelsen:

Christian Busch er 49 år og formand for Ringe Brugsforening, hvor han har siddet i bestyrelsen siden 2015. Han har været medlem af Coops landsråd siden 2017. Han er major i Hæren ved slesvigske fodregiment og er aktiv i flere bestyrelser.

Mads Svaneklink er 39 år og har været formand for Kvickly Spinderiet i Valby siden 2015 og næstformand for Coops landsråd siden 2018. Han er stifter og ejer af kommunikationsvirksomheden Analog og har erfaring fra flere organisationers bestyrelser.

Stine Bosse er 59 år og er medlem af Kvickly Helsingør og Gilleleje Brugsforening. Hun er professionelt bestyrelsesmedlem med formandsposter i bl.a. TELE Greenland og Nunaoil A/S og har tidligere været Group CEO i Tryg. Hun er uddannet jurist.

De erstatter Mikkel Irminger Sarbo og Jens Kristian Sørensen, der havde valgt ikke at genopstille, og Mette Bækgaard, der genopstillede til bestyrelsen

LÆS OGSÅ: Nyt Coop-projekt tilbyder hjælp til grøn omstillingFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD