Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har coronakrisen givet varig opblomstring til bymidterne eller blot kunstigt åndedræt? "

- Dennis Clausager, detailfolk.dk
Læs bloggen her

Kendt dansk modehus indgiver konkursbegæring

Bruuns Bazaar-butik i Kronprinsessegade i København
Foto: Google MapsOnsdag den 9 marts 2016 kl. 09:19 af: Søren Duran Duus

På trods af en omfattende, igangværende turnaround kaster populært modehus med egne brand stores nu håndklædet i ringen.

- Vi har troet på det og knoklet med det i rigtig mange år, og derfor er det rigtig ærgerligt. Vi var lidt af en institution efter så mange år, men livet bevæger sig videre.

Sådan siger direktør Bjørn Bruun, der står bag Bruuns Bazaar, til Ekstra Bladet.

Det sker, efter at det kendte danske modehus tirsdag aften i en pressemeddelelse har meddelt, at Bruuns Bazaar har indgivet konkursbegæring. Dermed ser det ud til at være slut efter 22 år for det danske modehus med tøjmærket Bruuns Bazaar og egne brand stores.

Halvvejs igennem turnaround

- Bruuns Bazaar A/S har igennem de seneste år dygtigt og ansvarligt nedbragt engagementet betydeligt med selskabets bankforbindelse efter bankens forlangende, samtidig med at selskabet gennemgår en omfattende turnaround. Denne turnaround var vi halvvejs igennem, men det har desværre ikke været muligt at sikre tilstrækkelig langsigtet finansiering til gennemførelsen af anden og sidste del af genopretningen, som ville kræve øget investering i markedsføring og salgsudvikling, skriver Bruuns Bazaar i pressemeddelelsen. 

Bjørn Bruun har ifølge pressemeddelelsen ønsket at skyde ’et tocifret millionbeløb i yderlig kapital til at udvikle Bruuns Bazaar-brandet’.

Bruuns Bazaar er en del af Scandinavian Designers Gruppen, som også omfatter mærkerne Baum und Pferdgarten og Six Ames, som dog ikke bliver berørt at konkursbegæringen.

I sidste uge kom det frem, at den danske tøjkæde Uno Danmark med 35 butikker i alt i Danmark, Sverige, Norge og Tyskland er gået konkurs.

LÆS MERE I: Dansk tøjkæde er gået konkursFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD