Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har coronakrisen givet varig opblomstring til bymidterne eller blot kunstigt åndedræt? "

- Dennis Clausager, detailfolk.dk
Læs bloggen her

Kæde lukker alle restauranter - men kun for en enkelt dag

Piet Klein med familien Rosenfeldt Sunddal.
Mandag den 9 september 2019 kl. 11:22 af: Kristian Holgersen

Alle de ansatte får fri til at fejre restaurantkædes 10-års jubilæum. Det skal styrke fællesskabet på tværs af organisationen.

Snart er det præcis 10 år siden, at familien Rosenfeldt Sunddal åbnede den første Restaurant Flammen.

Siden er der kommet yderligere 14 restauranter til i Danmark - mens en satsning på det tyske marked er indledt med en enkelt restaurant.

- Den udvikling, Flammen har gennemgået, er i allerhøjeste grad vores mange dygtige medarbejderes fortjeneste, så derfor skal de naturligvis være med til at fejre fødselsdagen, siger Piet Klein i en pressemeddelelse.

Han har været adm. direktør siden foråret, hvor han afløste Elias Grøftholdt Tychsen på tærsklen til endnu en ekspansion. Tidligere var Piet Klein kædedirektør i Ilva og IDdesign.

Lukker butikkerne

Egentlig er den præcise dato for jubilæet først den 19. november, men allerede den 15. september bliver der holdt fest.

På dagen har Restaurant Flammens over 700 medarbejdere fået fri fra servering, madlavning og opvask, så de kan være med til fejringen på Hotel Kolding Fjord.

- Vi ser det samtidig som en god mulighed for at møde hinanden og skabe et fællesskab på tværs af organisationen, uanset hvor i landet man arbejder, eller hvilken stilling man har, siger Piet Klein og fortsætter:

- Vi er midt i en spændende strategiproces, så vi benytter også dagen til at give medarbejderne et indblik i, hvor Flammen bevæger sig hen i fremtiden og få deres input til strategien.

Satsning på Tyskland

I den kommende tid er ekspansion en del af strategien hos Restaurant Flammen.

Sidste år åbnede kæden i Hamborg. Det var første stik uden for landets grænser, og efter planen skulle der være flere restauranter på vej.

Men også i Danmark er der mere at hente, lød vurderingen fra Martin Rosenfeldt Sunddal, medlem af ejerfamilien, tidligere på året i forbindelse med ansættelsen af Piet Klein.

- Vi har været på jagt efter en profil, som kan være med til at indfri det potentiale, vi mener, at Flammen rummer både i Danmark og uden for landets grænser, sagde han og fortsatte:

- Vi ser et super match i Piet Kleins blanding af ledelsesstil, personlighed og erfaring, og vi mener, at han har kompetencerne til at indfri vores ambitiøse vækstplaner for Flammen.

LÆS OGSÅ: Så meget af Flammens overskud er vækFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD