Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har du prøvet social selling i din butik eller som digital strategi?"

- Peter Skjold Mogensen, Lektor - Cph Business
Læs bloggen her

Kæde i genopbygningsfase sigter efter dominans og 150 butikker

Foto: EDC Poul Erik Bech.
Tirsdag den 9 august 2022 kl. 11:58 af: Kristian Holgersen

Arbejdet med at genopbygge forretningen i Danmark skrider fremad hos kendt franchisekæde, som har et ambitiøst mål for butiksåbninger.

Pizzakæden Domino’s led et knæk, da franchisetageren på det danske marked gik konkurs i 2019.

Efterfølgende har en anden ejer - Domino's Pizza Enterprises - forsøgt at genrejse pizzakæden. Indtil videre består forretningen af 25 butikker, og det skulle gerne blive til endnu flere i de kommende år, lyder det fra landechefen.

- Det har været en spændende udfordring at komme til Danmark og være med til at genopbygge forretningen og Domino's image. De ting der skete med Domino's skete før, vi købte kæden, siger australske Kellie Taylor, der står i spidsen for Domino's Pizza Danmark.

Inden konkursen blev Domino’s fanget i mangelfuld rengøring og fejl i datomærkningerne af fødevarer i flere af kædens restauranter. Afsløringerne var en del af TV2-programmet Operation X.

- Vi er her i Danmark stadig i gang med en genopbygningsproces for at genskabe tilliden til vores brand, og flere og flere kunder for øjnene op for os igen. Det er det lange seje træk, men det går stødt fremad, og vi tror på vores koncept og produkt, siger Kellie Taylor.

Ifølge planen skal pizzakæden vokse sig endnu større. Målet for 2030 er at have 150 butikker, forklarer landechefen, som får hjælp til at finde lejemål af mæglervirksomhed EDC Poul Erik Bech.

Det gælder butikkerne i Ørestaden, Hillerød Øst og Birkerød, og så er der nye aftaler på vej i Frederikssund og København.

LÆS OGSÅ: Pizzakæde med vildt vokseværk får ny direktør - igen Flere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD