Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har du prøvet social selling i din butik eller som digital strategi?"

- Peter Skjold Mogensen, Lektor - Cph Business
Læs bloggen her

Kæde af københavnske byggemarkeder går konkurs

Foto: detailfolk.dkTirsdag den 4 august 2020 kl. 10:50 af: Kristian Holgersen

Mange af landets byggemarkeder havde kronede dage under coronakrisen. Det gjaldt ikke en københavnsk kæde med fem butikker.

Danskerne har generelt været flittige til at besøge byggemarkederne under coronakrisen. Alligevel er selskabet bag Carl Møllers Trælast & Byggemarked, der har fem københavnske butikker, blevet ramt af konkurs.

Det fremgår af oplysninger i cvr-registeret og fagmediet Licitationen, som desuden har talt med kurator Thomas Markert fra Dahl Advokater.

- Det, jeg har fået oplyst af ledelsen er, at man blev ramt af, at København lukkede ned i forbindelse med corona, siger kuratoren til Licitationen.

- Selskabet består af mindre, lokale butikker, og de blev ramt hårdt af, at der med nedlukningen ikke var særlig mange inde i byen, fortsætter han.

To af butikkerne står til at blive ført videre af et nyt selskab.

Gennem de seneste 10 år har selskabet JACM A/S ellers bogført en hel stribe overskud. I regnskaberne for 2017 og 2018, som er de seneste af slagsen, stod der i begge tilfælde over 1,4 millioner på bundlinjen.

Konkursen rammer på et tidspunkt, hvor mange byggemarkeder har oplevet en stærk strøm af kunder, som har fået ekstra tid til at gennemføre projekter i hjemmet og i haven på grund af forårets coronakrise.

Ifølge tal fra Danske Bank steg forbruget i trælaster og byggemarkeder med omkring 50 procent i ugerne under nedlukningen af samfundet.

LÆS OGSÅ: Mange udlejere frygter en snarlig konkursbølge: - ForuroligendeFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD