Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har du prøvet social selling i din butik eller som digital strategi?"

- Peter Skjold Mogensen, Lektor - Cph Business
Læs bloggen her

Jysk leverer rekord-regnskab

Mandag den 4 december 2017 kl. 09:25 af: Kristian Holgersen

Milliarderne ruller videre hos Jysk Group, som afslører kæmpe vækstmål. I Danmark venter en stor julebonus de ansatte.

“Mit navn er Lars Larsen, og jeg har endnu et godt årsregnskab til dig…”

Den omskrivning kunne Lars Larsen godt tillade at foretage i en af sine kendte tv-reklamer, efter Jysk Group har fremlagt et regnskab for 2017/17 med fremgang på flere fronter.

Omsætningen vokser med over syv procent til rekordbeløbet 24,97 milliarder kroner, mens resultatet før skat lander på 3,3 milliarder - en stigning på næsten ni procent.

- Jeg er meget tilfreds med resultatet og den store indsats fra de ansatte i Jysk. De har jo den største del af æren for det gode resultat, udtaler Lars Larsen, ejer og bestyrelsesformand i Jysk Group, i en pressemeddelelse.

- Samtidig glæder jeg mig over, at Jysk har været i stand til at øge antallet af kunder i vores butikker markant. Det bekræfter, at der stadig er et stort behov for fysiske butikker og personlig kundeservice i fremtiden, selv om e-handlen fortsat stiger, fortsætter han.

Drømmer om kæmpe butiksvækst

Antallet af butikker i Jysk Group voksede til over 2.500 på verdensplan gennem regnskabsåret 2016/17. Målet for Jysk Group er at åbne mere end 100 nye butikker hvert år - med tiden skal forretningen fordobles.

- Jeg er stolt over, at JYSK nu har mere end 2.500 butikker, men det betyder langtfra, at vi er i mål. Vi skal hele tiden vokse og blive større, og næste langsigtede mål er en fordobling til 5.000 butikker på verdensplan, siger Lars Larsen i meddelelsen.

Blandt de nye markeder er Irland - hvor Jysk Nordic åbner sine første butikker i foråret 2019 - og det sydamerikanske land Chile, som snart får Dänisches Bettenlager-butikker.

Store danske bonusser

Fremgangen hos Jysk gælder også de danske butikker, hvor de ansatte kan se frem til at få en betragtelig julebonus i lønposen. Det skriver Jysk Danmark i en pressemeddelelse.

Bonus-systemet fungerer på den måde, at de ansatte i hver enkelt Jysk-butik deler otte procent af den omsætningsfremgang, butikken har haft i forhold til året før. Det betyder udbetalinger mellem 5.000 og 32.000 kroner - gennemsnittet ligger på 14.500.

- Det er jo et bevis på, at alle har gjort det godt, og jeg er rigtig glad for, at alle butiksansatte får en kontant bonus for deres fantastiske indsats, siger Bo Viktor Andersen, Country Manager for JYSK i Danmark.

LÆS OGSÅ: Jysk viser tænder: Går “aggressivt” til nyt markedFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD