Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har du prøvet social selling i din butik eller som digital strategi?"

- Peter Skjold Mogensen, Lektor - Cph Business
Læs bloggen her

Jysk introducerer nyt tiltag i elev-uddannelsen

Foto: JyskTirsdag den 9 januar 2018 kl. 10:41 af: Dennis Clausager

I 2017 oprettede Jysk et rekordstort antal elevpladser, og eleverne får nu glæde af et nyt element i deres uddannelse.

Mere end 2000 ansøgere lagde billet ind på at få en af de 140 ledige elevpladser i Jysk-butikkerne, hvilket er det højeste antal nogensinde. Det skriver Jysk i en pressemeddelelse.

Stigning i antal pladser

Jysk har de senere år skruet op for antallet af elevpladser, hvilket ifølge kædens uddannelsesansvarlige lover godt for koncernens fremtid.

- Normalt har vi optaget omkring 100 nye elever hvert år, men i 2016 skruede vi det tal op til 120. Allerede sidste år, i 2017, blev vi dog nødt til at opjustere antallet yderligere til i alt 140 elevpladser, som er vores største elevårgang nogensinde. Det lover godt for Jysk, for eleverne er jo vores fremtid, siger Jørgen Olsen, der er Education Manager på Jysk Academy, og som samtidig forventer, at antallet af ansøgninger vil stige yderligere i 2018.

Individuelt coachingforløb

Jysk har siden 1992 haft sin egen elev-uddannelse, og i løbet af uddannelsens to år veksles der mellem butikspraktik og skoleophold på Jysk Academy, der ligger på Lars Larsens Himmerland Golf & Spa Resort.
Som noget nyt indfører Jysk i 2018 et individuelt coachingforløb for eleverne, hvor de får professionel vejledning til arbejdsglæde både under uddannelsen, og når de er udlært.

- Eleven og den personlige coach mødes to gange i løbet af uddannelsen, og hovedfokus er på, hvordan man sikrer arbejdsglæde. Samtalerne kan også bruges til at vende de udfordringer, man kan møde i løbet af elevtiden, eller hvad den enkelte nu måtte have brug for at diskutere med en professionel sparringspartner, siger Jørgen Olsen.

Elevuddannelsen i Jysk, som i løbet af de seneste 30 år har uddannet omkring 3.500 elever, er skabt i samarbejde med erhvervsskolen Tradium, som ligger i Randers.

LÆS OGSÅ: Direktør kritiserer nye elevregler - spild af tid

LÆS OGSÅ: Flere vælger særligt talentspor på detailuddannelsenFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD