Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Den fysiske butiks største trussel!"

- Michael Friis Møller, Retailrådgiver – Meng & Company
Læs bloggen her

Iværksætter-par bygger kæmpe domicil til fælles forretning

Iværksætter-par bygger kæmpe domicil til fælles forretning
Sådan ser det ud ved den erhvervsgrund, hvor Luksusbaby opfører et stort domicil, der skal afløse deres nuværende sted i Aalborg.
Torsdag den 22 oktober 2020 kl. 11:51 af: Kristian Holgersen

For seks år siden startede to iværksættere en butik hjemmefra stuen. I dag tjener de millioner og skal til at bygge et nyt domicil.

Netbutikken Luksusbaby har netop skrevet under på en aftale om at købe en kæmpe erhvervsgrund på 16.000 m2 i Støvring.

De to iværksættere bag Luksusbaby - Ann-Louise Christine Aasted og Morten Grabowski - har nemlig brug for mere plads.

- Vi er ganske enkelte nød til at holde igen med udviklingen af virksomheden, da vores rammer begrænser os, siger Morten Grabowski i en pressemeddelelse.

- Det er simpelthen derfor vi har været nødt til at kigge efter nye rammer for Luksusbaby, som også har potentiale til, at vi løbende kan udvide alt efter, hvad der kommer til at ske, siger han.

Efter planen skal der opføres et nyt domicil på 4.000 m2 af grunden. De endelige tegninger for byggeriet er endnu ikke færdige, men parret håber på at kunne indvie det nye sted allerede om et års tid.

Startede ud i det små

Luksusbaby blev stiftet, da Ann-Louise Christine Aasted var på barsel og begyndte at sælge børnetøj på nettet hjemme fra stuen.

Seks år efter er forretningen vokset drastisk. Luksusbaby har i dag 90 ansatte, en fysisk butik i Aalborg og kunne sidste år bogføre et overskud på 7,5 millioner før skat.

- Da Louise og jeg startede vores virksomhed var det med udgangspunkt i, at der ikke var tilsvarende webshops, som havde kvalitetsbørnetøj samlet et sted, og hvor tilgængeligheden var i højsæde – en faktor som er altafgørende for den gense børnefamilie i en hektisk hverdag, siger Morten Grabowski Kjær.

- Og det viste sig at være en god idé, for vores nuværende rammer på 2300 m2 er blevet for små, og derfor har vi de sidste par år været i gang med det indledende til at bygge noget større, fortsætter han.

LÆS OGSÅ: Så få netbutikker vil hoppe på dansk AmazonFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9A | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD