Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har du prøvet social selling i din butik eller som digital strategi?"

- Peter Skjold Mogensen, Lektor - Cph Business
Læs bloggen her

Irma opfordrer kunderne til at købe mindre af bestemte varer

Foto: detailfolk.dkOnsdag den 18 september 2019 kl. 06:00 af: Redaktionen

Tilbudsaviserne fra Irma kommer til at indeholder tips til at spise mindre kød. Det er et af flere klima-initiativer fra kæden.

I september og oktober sætter Irma fokus på klimaforandringerne gennem flere forskellige tiltag.

Blandt andet har dagligvarekæden sammen med tegneren og filminstruktøren Anders Morgenthaler udviklet en række råd til, hvordan man kan købe ind på den mest klimavenlige måde.

Rådene kommer til at blive bragt i tilbudsaviserne hver uge.

- Det er nok aldrig set før, at en supermarkedskæde opfordrer kunderne til at købe mindre af de varer, som supermarkedskæden sælger, siger Irma-direktør Søren Steffensen i en pressemeddelelse.

- Men vi gør det, fordi vi mener, at vi har pligt til at oplyse vores kunder om hvordan de kan påvirke klimaet ved fx at spise mindre, men bedre – og det er også et synspunkt, der vækker genklang hos vores kunder, siger han.

Holder møder om klimaet

Samtidig bliver der holdt oplæg i tre københavnske Irma-butikker, der kommer til at have klima som det centrale emne. Det første arrangement har allerede fundet sted, men de to næste foregår den 19. og 25. september. 

- Tiden er kommet til, at vi har en ny form for kommunikation med vores kunder. Klimaet optager dem som aldrig før, og vi oplever et behov for mere viden, siger Søren Steffensen og fortsætter:

- Derfor inviterer vi vores medlemmer, som bor i København, til at være nysgerrige på, hvordan vi sammen kan passe bedre på klimaet.

Den 19. september fortæller Klaus Bondam, Dansk Cyklistforbunds direktør, om klimavenlig transport i Irma Platan. En lille uge efter, den. 25. september, holder kokken Sven Møller oplæg om klimavenlig mad i Irma på Ndr. Fasanvej.

LÆS OGSÅ: Irma finder salgsdirektør hos 7-ElevenFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD