Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"TikTok baner vejen for nye marketing strategier - Lær trenden at kende"

- Thomas Bogh, Bonzer
Læs bloggen her

Irma åbner første franchise-butik nogensinde

Foto: detailfolk.dkOnsdag den 26 oktober 2016 kl. 10:35 af: Lise Møller Schilder

Et forsøg med en enkelt Irma i Trørød kan åbne for en helt ny strategi, som betyder, at flere Irma-butikker kan åbne som franchise.

Irma forsøger sig nu med et for kæden helt nyt koncept. Som det første sted i Danmark vil Irma på Trørød Torv i Rudersdal Kommune i Nordsjælland fremover blive drevet som en franchise-butik. Det skriver Coop i en pressemeddelelse.

- Vi vil gerne gå nye veje, og på denne måde får vi erfaringer med, om Irma er egnet som et franchise-koncept, som kan fungere andre steder. Hvis det bliver en succes, kan det være en nøgle til videre ekspansion, siger kædedirektør Søren Steffensen i pressemeddelelsen.

Modernisering skal gavne lokalmiljø

Den omtalte Irma vil blive drevet af Trørød Brugsforening. De vil inden åbningen gennemføre en total modernisering af butikken, som også udvides med cirka 50 procent. Brugsforeningen regner derfor med at genåbne i slutningen af november.

- Vi ønsker at fremtidssikre vores lokale Torv til glæde for vores medlemmer i Trørød. Ved at investere i Irma vil vi gøre området omkring Trørød Torv mere attraktivt for kunderne i lokalområdet, siger formand for Trørød Brugsforening, Casper Gyrsting, i pressemeddelelsen.

- I stedet for at være lokale konkurrenter ser vi frem til at udvikle et glimrende samarbejde gennem fælles aktiviteter på Torvet til glæde for lokalbefolkningen og vores kunder på Torvet, siger han og henviser til, at Irma og SuperBrugsen ligger side om side på torvet.

De ansatte i Irma fortsætter uændret under den nye ejer, butikken vil som nu blive ledet af butikschef Lars Erichsen.

LÆS OGSÅ: Ny marketingchef: Her er min plan for IrmaFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD