Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Kunstig intelligens i online handel: Bliv klogere på teknologiens muligheder"

- Thomas Bogh, Bonzer
Læs bloggen her

Intersport advarer om konsekvensen af udvidelser

Foto: detailfolk.dkTorsdag den 12 maj 2016 kl. 10:10 af: Børsen

Der er gang i den i sportsbutikkerne. Nu melder Intersport ud, at man ønsker at udvide, selvom det kommer til at få konsekvenser. 

Det kommer til at kunne ses på bundlinjen, at Intersport har været i gang med at udvide i løbet af 2015. Det fortæller Peter Lau Larsen, der er næstformand i Intersport Danmark A/S og direktør i Obi Sport, der har overtaget driften af de 100 danske Intersport-butikker. Det skriver Børsen.

- Det bliver ikke et fantastisk regnskab for 2015, men det vidste vi godt. Vi har investeret rigtig mange penge, og det koster selvfølgelig. Men vi kommer dog ud med overskud i Obi Sport, som vi altid har gjort, siger Peter Lau Larsen til Børsen.

Regnskabet er endnu ikke godkendt af bestyrelsen, så det er endnu uklart, hvordan resultatet bliver påvirket af, at Intersport-gruppen har åbnet 17 nye butikker siden maj sidste år. Peter Lau Larsen er dog tilfreds med udviklingen, som falder godt i tråd med hans ønske om at have åbnet i alt 50 nye butikker om to til tre år.

Planen er at åbne 25 og 30 traditionelle Intersport-butikker. Resten af butikkerne, som åbnes, bliver under butiksbrandet Athlete's Foot, der er specialet i at sælge gummisko.

LÆS OGSÅ: Intersport i nyt millionunderskud

Læs hele artiklen på


Flere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD