Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

”Grøn” markedsføring er blevet et brandvarmt emne

- Lone Rasmussen, Dansk Erhverv
Læs bloggen her

IC Group overvejer at sælge premium brand

Foto: detailfolk.dkTorsdag den 5 oktober 2017 kl. 09:48 af: Kristian Holgersen

Den danske modekoncern undersøger nu muligheden for at sælge sit største brand målt på omsætning. 

Hos den danske modekoncern IC Group har tre mærker en særlig status som premium brands. Men snart kan det tal være nede på to.

Bestyrelsen har nemlig besluttet at se nærmere på, om koncernen er den bedste ejer af tøjmærket Peak Performance. Det sker med rådgivende assistance fra Rothschild & Co, skriver IC Group i en pressemeddelelse.

- Peak Performance har gennem de sidste par år været i god udvikling med styrkelse af den operationelle forretningsmodel, skarpere kollektioner og ikke mindst forbedrede resultater, siger bestyrelsesformand Peter Thorsen.

Omsætning når milliarden

Med en omsætning på lige over 1 mia. kroner i årsregnskabet for 2016/17 står Peak Performance for den største omsætning blandt koncernens brands.

De resterende to premium brands - Tiger of Sweden og By Malene Birger - ligger på henholdsvis 963 mio. og 351 mio. kroner.

- Den næste del af rejsen er en acceleration af den internationale strategi. Denne rejse findes der måske andre, som er bedre til at understøtte end IC Group, hvorfor bestyrelsen har besluttet sig for grundigt at undersøge denne mulighed, siger Peter Thorsen.

Peak Performance blev grundlagt i Sverige for 31 år siden. I Danmark kan forbrugerne købe tøj fra mærket i 10 selvstændige butikker og hos en lang række forhandlere.

LÆS OGSÅ: IC Group har fundet ny CEOFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD