Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

”Grøn” markedsføring er blevet et brandvarmt emne

- Lone Rasmussen, Dansk Erhverv
Læs bloggen her

IC Group har fundet ny CEO

Foto: detailfolk.dkOnsdag den 17 maj 2017 kl. 08:37 af: Lise Møller Schilder

Den danske tøjkoncern IC Group har både fået ny CEO og ny ledelsesstruktur. Og så nedjusterer firmaet forventningerne.

IC Group har ikke været langt væk for at hente den nye administrerende direktør. Valget er faldet på Alexander Martensen-Larsen, der lige nu er finansdirektør i IC Group. Det oplyser IC Group i en pressemeddelelse.

Alexander Martensen-Larsen tiltræder stillingen den 1. juni. Han har siden januar 2008 bestridt en lang række ledelses- og bestyrelsesposter i IC Group, senest som Group CFO siden september 2015.

Nedjusterer forventninger

IC Group har tidligere på året meldt ud, at det kunne blive nødvendigt at nedjustere forventningerne til dette regnskabsår. Nu melder IC Group ud, at man forventer en omsætningsvækst for regnskabsåret 2016/2017 på 3-4 procent. Tidligere var forventningen en vækst på 5-6 procent. Forventningen til EBIT-marginen er også reduceret fra 6-7 procent til 4-5 procent.

- De seneste to til tre måneders analyse har afdækket operationelle udfordringer inden for distribution, rabatteret salg samt væsentlige overdisponeringer i vareindkøb, skriver IC Group i pressemeddelelsen.

Bestyrelsen får mere magt

IC Group har også gennemført ændringer i ledelsesstrukturen. Og det betyder, at bestyrelsen rykker markant tættere på driften i koncernen - herunder driften af de tre premium brands: Peak Performance, By malene Birger og Tiger of Sweden.

- Som en del af den nye ledelsesstruktur vil CEOs for hvert af de tre Premium brands Peak Performance, Tiger of Sweden og By Malene Birger have ansvaret for resultatdannelse og udvikling i egen forretningsenhed, mens CEO for IC Group vil have ansvaret for at sikre maksimal værdiskabelse for koncernen som helhed. Alle vil referere til bestyrelsen, står der i pressemeddelelsen.

LÆS OGSÅ: IC Group fyrer koncerndirektørFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD