Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"TikTok baner vejen for nye marketing strategier - Lær trenden at kende"

- Thomas Bogh, Bonzer
Læs bloggen her

IC Group fyrer koncerndirektør

Foto: detailfolk.dkTorsdag den 2 februar 2017 kl. 12:07 af: Lise Møller Schilder

Modevirksomheden IC Group ønsker en ny struktur. Derfor fratræder koncernchefen, oplyser IC Group.

IC Group, der står bag brands som Peak Performance, Tiger of Sweden og By Malene Birger, ønsker en ny ledelsesstruktur. Derfor er koncerndirektør, Mads Ryder, blevet bedt om at fratræde sin stilling.

-  IC Group ønsker at øge selvstændigheden for koncernens kernebrands og revurdere de funktioner, der hidtil har været varetaget centralt, skriver IC Group i en pressemeddelelse. 

- CEO og koncernchef Mads Ryder fratræder. Bestyrelsen har anmodet Peter Thorsen, der sidder i selskabets bestyrelse, om at indtræde som midlertidig CEO, fortsætter IC Group.

Brands skal drives selvstændigt

Det er bestyrelsens ønske at indføre en ny struktur. Det indebærer, at IC Group fremover vil drive koncernens kernebrands; Peak Performance, Tiger of Sweden og By Malene Birger som selvstændige forretningsenheder. Med den nye struktur ændres koncerndirektionens rolle, og derfor fratræder administrerende direktør Mads Ryder, lyder det.

- Vi ønsker at skabe mere selvstændige og agile forretningsenheder, således at disse kan udvikles bedre og hurtigere, udtaler bestyrelsesformand, Henrik Heideby, i pressemeddelelsen.

- Vi har arbejdet med en overordnet plan for den nye struktur, og for at konkretisere og udarbejde den endelige detailplan har vi bedt Peter Thorsen om at sætte sig for bordenden i den kommende periode. Peter er ganske erfaren i sådanne transformationsprocesser, fortsætter han.

Det er bestyrelsens forventning, at den endelige plan og den fremtidige ledelsesstruktur vil blive besluttet på et bestyrelsesmøde inden for seks måneder.

LÆS OGSÅ: IC Groups fysiske butikker bløderFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD