Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Tendens viser: Handel fra mobile enheder overgår laptops"

- Thomas Bogh, Bonzer
Læs bloggen her

Holch Povlsen dropper det meste af ejerskabet i tabsramt kæde

Onsdag den 11 august 2021 kl. 10:03 af: Kristian Holgersen

Efter stribevis af underskud tager Anders Holch Povlsen konsekvensen og sælger ud af skokæde. Direktøren skiftes også ud.

Anders Holch Povlsen - ejeren af modekoncernen Bestseller - har solgt det meste af skokæden Bianco. Det fremgår af oplysninger i cvr-registeret.

Selskabet Last Studio A/S står nu registreret som ejer af Bianco Foot A/S, hvor Anders Holch Povlsen netop har overtaget en andel på 20 procent. Så den navnkundige milliardær slipper ikke sin investering helt ud af syne.

I 2016 købte Anders Holch Povlsen sig ind som majoritetsejer af Bianco, der allerede på det tidspunkt havde haft det svært økonomisk gennem flere år. Engang havde kæden 180 butikker, men på daværende tidspunkt var der omkring 100 tilbage. I dag er tallet ikke over 30.

Så sent som i februar 2020 valgte Anders Holch Povlsen at overtage 100 procent af ejerskabet gennem sit investeringsselskab Heartland A/S. Men det skulle ikke lykkedes at gøre skokæden til en sund forretning.

I forbindelse med ejerskiftet bliver der også skiftet ud på posten som adm. direktør. Thomas Rosenvold Tygesen,der tidligere har været mere end 10 år hos Bestseller, kommer fremover til at stå med ansvaret for den daglige drift. Han afløser Jens Knudsen Schøtt.

Gennem de seneste fem årsregnskabet har Bianco Footwear tabt omkring 170 millioner kroner. Skokæden blev stiftet i 1987.

LÆS OGSÅ: Reklamebureau: Status på Biancos shitstorm efter en ugeFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD