Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Den fysiske butiks største trussel!"

- Michael Friis Møller, Retailrådgiver – Meng & Company
Læs bloggen her

Holch Povlsen afviser opkøb af Magasin: - Sjovt tænkt

Foto: PressefotoOnsdag den 10 februar 2021 kl. 10:38 - Kilde: Børsen

Selvom Magasin beskriver sig selv som en sund forretning, så har den britiske ejer svært ved at finde en køber til kæden af varehuse.

Den ikoniske varehuskæde Magasin har været til salg i et stykke tid.

Ifølge Børsen er tilbud fra den britiske ejer - Debenhams - gang på gang blevet fejet af banen af oplagte købere. I rækken af afvisninger finder man blandt andet Salling Group og Anders Holch Povlsen fra Bestseller.

En overtagelse af Magasin er “sjovt tænkt,” men bliver ikke aktuelt, lyder det fra Anders Holch Povlsen, som længe har været bekendt med købsmuligheden.

- Det er helt almen viden, at de har været rundt med det for tre år siden, for to år siden og for ét år siden. Den har de været godt rundt med, siger han til Børsen.

En sund forretning med slagen ejer

Britiske Debenhams købte Magasin i 2009. Siden løb den britiske virksomhed ind i massive økonomiske vanskeligheder, som den forgæves har forsøgt at komme fri af.

Tidligere på året kulminerede krisen, da Debenhams solgte rettighederne til alle virksomhedens varemærker og hjemmesider til Boohoo Group. De 118 fysiske Debenhams-varehuse i Storbritannien var ikke en del af handlen og står derfor til at lukke efter et ophørsudsalg.

Salget får ingen umiddelbare konsekvenser for Magasin. Den danske varehuskæde kører selvstændigt videre og er desuden velkørende rent økonomisk.

- Magasin i Danmark er en økonomisk sund og veldrevet forretning med 150 år på bagen. Når en ny ejer på et tidspunkt melder sig på banen, så ser vi frem til samarbejdet, sagde økonomidirektør Peter Fabricius til BT i januar.

- Indtil da kan både vores kunder, vores mange hårdtarbejdende medarbejdere og vores fantastiske samarbejdspartnere se frem til præcis det, de oplever i dag: et Magasin i fremdrift og med speederen i bund, fortsatte han.

LÆS OGSÅ: Direktør siger god for sjældent underskud i Magasin

Læs hele artiklen på Børsen


Flere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD