Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Kunstig intelligens i online handel: Bliv klogere på teknologiens muligheder"

- Thomas Bogh, Bonzer
Læs bloggen her

HK Handel vil hjælpe berørte medlemmer i Field’s

Foto: detailfolk.dkTirsdag den 5 juli 2022 kl. 06:07 af: Redaktionen

Efter søndagens angreb i shoppingcentret Field’s melder HK Handel sig på banen med hjælp til de medlemmer, som var tæt på hændelsen.

Butiksansatte fra shoppingcentret Field’s, som var til stede under angrebet i søndags, kan få hjælp til at bearbejde chokket fra fagforeningen HK Handel.

- Jeg føler dybt med de personer, der befandt sig i centeret og oplevede skyderiet, og jeg sender min dybeste medfølelse til ofrene og deres pårørende, siger formand Mette Høgh i en pressemeddelelse.

- Det er voldsomt at være vidne til sådan et angreb. Derfor er det vigtigt, at man ikke holder sig tilbage med at få hjælp til at bearbejde hændelsen. Vi sidder klar til at hjælpe i HK Handel, siger hun.

Myndighederne stiller krisehjælp til rådighed, ligesom flere af shoppingcentrets butikker gør, men medlemmer af HK Handel kan også få hjælp via tlf. 3330 2933 - her og nu, men også, hvis man først er klar til at tale om oplevelsen senere.

- Vi ved, at den her type oplevelser kan sætte sig i folk, og for nogen vil der formentlig gå noget tid, før de reagerer. Det er helt normalt, og vi er klar til at hjælpe, når der er brug for det, siger Mette Høgh.

Det er desuden vigtigt, at man anmelder det som en arbejdsskade, hvis man har været på arbejde i Field’s under angrebet, påpeger HK Handel i pressemeddelelsen.

Også selvom man i første omgang ikke mener, at man er særligt påvirket af hændelsen, da en belastningsreaktion kan komme langt senere og opbygges over tid.

LÆS OGSÅ: HK: Ledere giver for lidt hjælp til stressramteFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD