Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Kære erhvervsminister: her er 5 grunde til at din argumentation om tilladt non-food salg i supermarkeder ikke holder en meter"

- Dennis Clausager, detailfolk.dk
Læs bloggen her

Her er julens åbningstider 2013

Foto: detailfolk.dkMandag den 25 november 2013 kl. 11:11 af: Freja Thorbech

Det vigtige julesalg sætter nu ind, og åbningstiderne er et af midlerne, der skal lokke kunderne til. Se listen, der viser forskellen på centre og cityforeningers åbningstider her.

Når der skal langes julegaver over disken, er det vigtigt at vide, hvornår konkurrenterne holder åbnet i julen.

Detailfolk.dk har kontaktet en række af landets storcentre og handelsstandsforeninger for at høre, hvordan de holder åbnet i julen i år (se et udpluk af julens åbningstiderne ved at følge linket nederst i artiklen).

Og det ser ud til, at der er rig mulighed for forbrugerne for at finde gaver, der kan komme under træet den 24. december. Tendensen er nemlig klar, både storcentre og handelsstandsforeninger udvider åbningstiderne i ugerne op til jul. Handelsstandsforeningerne er dog lidt mere tilbageholdende med de meget lange åbningstider i forhold til storcentrene.

Udnytter ændret lukkelov

Lukkelovens afskaffelse sidste år betyder, at centre og butikker selv kan bestemme, hvor længe de vil holde åbent. Og det er noget især mange storcentre benytter sig af ved at holde åbent helt frem til klokken 22 i ugerne op til jul, mens handelsstandsforeningerne mange steder "nøjes" med at udvide åbningstiderne en time eller to frem til klokken 19.

Juleaftensdag, 1. juledag og 2. juledag er dog nogle af de få dage, hvor loven dikterer, at der holdes lukket alle steder.

LÆS OGSÅ: God detailjul i vente

Og hvis prognoserne ellers holder stik, ser det ud til, at der er penge at hente for den danske detailhandel i julen. I hvert fald estimerer Dansk Erhverv, at den samlede julehandel vil stige til 8 milliarder kroner fra 7,6 milliarder kroner sidste år. Samtidig har langt flere butikker positive forventninger til årets julehandel i forhold til året før. 43 procent af butikker forudser i følge Dansk Erhverv en stigning i deres julehandel, mens kun 34 procent havde de samme forventninger året før.KLIK HER OG SE JULEÅBNINGSTIDERNE 2013 >>>


Flere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9A | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD