Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har du prøvet social selling i din butik eller som digital strategi?"

- Peter Skjold Mogensen, Lektor - Cph Business
Læs bloggen her

Her er Irmahønens nye hjem

Foto: CoopOnsdag den 30 august 2017 kl. 09:30 af: Lise Møller Schilder

Det lysende skilt med Irmahønen, der lægger æg, forlader Sortedams Dossering på Nørrebro. Nu afslører Coop, hvor hønen skal bo.

I 81 år har Irmahønen siddet på sin pind ved Sortedams Dosseringen på Nørrebro. Nu skal lysreklamen dog fjernes midlertidigt, fordi der skal bygges taglejligheder under taget.

Derfor bliver reklamen genhuset hos det biodynamiske landbrug Knuthenlund på Lolland. Det skriver Coop i en pressemeddelelse.

Irmahønen har stået på taget ved Sortedams Dosseringen siden 1936.

Mange har tilbudt deres hjem

Der har været stor interesse for at huse Irmahønen, og mange har ifølge Coop meldt sig til at huse hønen. Her viste ét tilbud sig at være særlig interessant, fortæller Søren Steffensen, der er direktør hos Irma.

- Vi har de seneste dage oplevet overvældende mange henvendelser fra folk, der gerne vil lægge hus til Irmahønen under dens genhusning. Folk har skrevet på Irmas Facebook med rørende historier om deres personlige og ofte livslange forhold til Irmahønen, fortæller Søren Steffensen og fortsætter:

- Der er ingen tvivl om, at hønen har en helt særlig plads i mange menneskers hjerter, og derfor er vi glade for, at vi nu har fundet den helt rigtige midlertidige bolig på det biodynamiske landbrug Knuthenlund på Lolland, hvor der vil blive passet rigtig godt på den – og hvor der bliver lagt vægt på økologi og dyrevelfærd.

Biodynamisk hjem

Hos Knuthenlund er ejer Susanne Hovmand-Simonsen beæret over, at besætningen på det biodynamiske landbrug nu får selskab af Irmas høne.

- Det betyder meget for os, at vi nu får lov at genhuse Irmahønen, fordi den for os er symbolet på det fantastiske samarbejde, vi har fået lov at være en del af med Irma, siger Susanne Hovmand-Simonsen.

Hvor længe Irmahønen vil være væk fra sin pind, afhænger af hvor længe byggeprojektet står på. 

LÆS OGSÅ: Irma vil starte en 'bevægelse' med sine medlemmerFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD