Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har du prøvet social selling i din butik eller som digital strategi?"

- Peter Skjold Mogensen, Lektor - Cph Business
Læs bloggen her

Her åbner Matas-konkurrent ny flagskibsbutik

Onsdag den 20 september 2017 kl. 10:45 af: Lise Møller Schilder

En fransk Matas-konkurrent har fundet centralt placerede lokaler til at åbne sin anden flagskibsbutik i Danmark.

Presset på Matas fortsætter, og det er ikke kun fra internetbutikker. Den franske beauty-kæde Sephora har besluttet at åbne sin anden flagskibsbutik i Danmark. Butikken kommer til at ligge centralt placeret i Aarhus. Det skriver Sephora i en pressemeddelelse.

- Foråret 2018 slår den franske kosmetikgigant dørene op til et 438 kvadratmeter stort skønhedsunivers med en suveræn beliggenhed, står der i pressemeddelelsen.

Den nye flagskibsbutik får adresse i Ryesgade, der forbinder Bruuns Galleri med Strøget i Aarhus.

Beliggenhed er afgørende

Sephoras målgruppe er unge kvinder mellem 16 og 25 år. De kan allerede nu købe kosmetik af Sephora i Frederiksberg Centret, Magasin i Aarhus, København og Odense, samt i den første flagskibsbutik i Danmark, der åbnede tidligere på året i København. Derudover kan de shoppe i Sephoras webshop, som åbnede i juni.

Flagskibsbutikken i Aarhus har været over tre år undervejs, fordi det har været svært at finde de rigtige lokaler, forklarer Kirsten Schmidt, der er Category & Marketing Director i Sephora Danmark.

- Vi ønskede en placering, hvor der på daglig basis er stærk trafik. Dernæst skulle selve lokalet være indbydende både udefra og indenfor. Ejendommen er helt perfekt, fordi vi har en dobbelt facade, der giver maksimal synlighed og optimale eksponeringsmuligheder. Læg dertil, at lokalet er bredt - vi kan opbygge alle de universer, der er en vigtig del af vores koncept, og det tager sig bedre ud her end i et langt smalt lokale, siger Kirsten Schmidt i pressemeddelelsen.

Sephora blev grundlagt i 1969 i Frankrig. I 1996 åbnede Sephora verdens største skønheds-og makeupbutik på Champs-Élysées i Paris. I 2012 åbnede kæden sin første butik i København.

LÆS OGSÅ: Derfor blev Matas-direktør fyretFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD