Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

”Grøn” markedsføring er blevet et brandvarmt emne

- Lone Rasmussen, Dansk Erhverv
Læs bloggen her

Ægtepar finder den helt rigtige plads til deres nye flagskibsbutik

Foto: detailfolk.dkTorsdag den 14 oktober 2021 kl. 10:50 - Kilde: Fashion Forum

Eksekveringen af vækststrategien skrider fremad for ægtepar bag dansk smykkemærke, som lige nu åbner butikker på flere markeder.

Smykkemærket Maanesten, som Børsen netop har udråbt til at være en af årets Gazeller, er i fuld gang med rulle sit koncept ud i flere lande.

I et opslag på LinkedIn har virksomheden for nylig præsenteret en nyåbnet butik i Berlin, og nu kan mediet Fashion Forum berette om en kommende flagskibsbutik i København.

Efter at have set på en masse lokaler i byen, valgte stifterne af Maanesten - Henrik og Lotte Venø Callesen - at placere flagskibsbutikken i Pilestrædet, som ligger helt inde i centrum omkranset af flere kendte tøjbutikker.

Helt i tråd med den offensive vækststrategi har stifterne af Maanesten også været aktive på det norske marked, hvor man har åbnet flere butikker i den seneste tid.

- Vi har store forventninger til at åbne nye butikker i en tid, hvor andre må lukke dørene, og vi håber og tror på, at vi vil få mange besøgende, sagde den norske landechef, Ida Jensen, tidligere på året til

Henrik og Lotte Venø Callesen startede hjemme ved køkkenbordet i 2010, men siden har Maanesten vokset sig til en stor forretning med forhandlere i flere lande. Med flagskibsbutikken i Pilestræde når virksomheden op på at have 10 danske butikker.

LÆS OGSÅ: Smykkebrand tager hul på international detail-strategi

Læs hele artiklen på Fashion Forum


Flere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD