Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Den fysiske butiks største trussel!"

- Michael Friis Møller, Retailrådgiver – Meng & Company
Læs bloggen her

Giganttab hos babykæde

Foto: detailfolk.dkTirsdag den 12 marts 2013 kl. 15:00 af: Simone Hansen

Babyudstyr lader til at være svært at sælge, i hvert fald har Danmarks største kæde på markedet lidt et trecifret milliontab og har samtidig voldsom nedskrivning på goodwill.

Krisen har også ramt branchen for babyudstyr. Det lader det i hvert fald til, når man ser Babysams nyeste årsregnskab. Kæden for babyudstyr kommer nemlig ud med et tab på intet mindre end 394 millioner kroner efter skat, hvilket skyldes en voldsom nedskrivning på goodwill på 341 millioner kroner, det skriver Børsen.dk

Store ambitioner

Der var ellers ikke grænser for ambitionerne, da de to kapitalfonde AAC Capital Partners og Polaris overtog kæden i 2008.

Her udtalte managing partner i Polaris, Jan Johan Kühl, at ”kæden havde en robust indtjeningsprofil og en god historie for at vokse hurtigere end de resterende detailmarked” i en pressemeddelse.

Samtidig havde man dengang planer om at tredoble omsætningen til op mod 800 millioner i Babysam og udvide med 120 butikker i Sverige, Norge og Danmark, skrev jp.tv og Business.dk. Men nu må kæden altså se sig slået noget tilbage med dette årsregnskab.Flere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD