Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Detailsektoren går forrest i kampen for mere bæredygtige emballager"

- Andreas Hastrup Clemmesen, Dansk Erhverv
Læs bloggen her

Fusion: To små kæder blander koncepterne sammen

Foto: PR
Mandag den 24 januar 2022 kl. 11:01 af: Kristian Holgersen

For at stå stærkere har to beslægtede kæder nu valgt at slå pjalterne sammen. Det betyder flere butikker og større sortiment.

Den lille legekæde Superhelten, som har to butikker i København, er smeltet sammen med den beslægtede Fanatic-kæde.

Med fusionen skifter Fanatics to butikker i Roskilde og Næstved navn til Superhelten, mens de to små kæder blander koncepter og varesortiment.

Fanatic har gennem flere år solgt effekter til rollespil og kortspil som Magic og Pokemon, men får nu også legetøj fra Superhelten ind på hylderne og samtidig skruer Superhelten op for muligheden for spil.

- Vi har haft butik i Roskilde i mange, mange år, og det sker tit, at folk kommer ind og spørger efter legetøj, så vi har tænkt, at vi skal have noget legetøj ind som Lego og Paw Patrol. Vi glæder os så meget til det, siger Daniel Steinaa fra Fanatic i en video.

Satsningen på events af forskellig art bliver også styrket gennem fusionen. Eksempelvis bliver der åbnet PokeMon-klubber i alle butikkerne, og på lageret i Glostrup er der plads til at afholde større arrangementer.

- Ikke nok med at fusionen betyder et øget varesortiment og en sammenlægning af Superhelten og Fanatics butikker, så er der nu også dobbelt så mange ansatte til at administrere deres arrangementer, skriver parterne i en pressemeddelelse.

- Den øgede kapacitet medfører dermed et løfte til andre danske spil-, film- eller tegneserieentusiaster om yderligere investering i events i de individuelle butikker og deltagelse ved konventioner.

LÆS OGSÅ: Stor fusion: Butikskæde går sammen med førende webshopFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD