Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Kunstig intelligens i online handel: Bliv klogere på teknologiens muligheder"

- Thomas Bogh, Bonzer
Læs bloggen her

Føtex live-tv skal lokke store børn i køkkenet

Foto: detailfolk.dkTorsdag den 14 maj 2020 kl. 06:10 af: Redaktionen

Et nyt samarbejde om madlavningsprogrammer mellem et madunivers og Føtex skal styrke de unges madvaner. 

Corona-tiden har fået mange familier til at tilbringe meget tid derhjemme. Særligt i husstande med store børn i huset, skal der løsninger på bordet for at få de unge ud af værelset, når hverken skole, sport eller venner. 

Det forsøger et nyt madlavningskoncept med navnet ”Fælles Maddag” nu at gøre noget ved. Det skriver Føtex og maduniverset ”Fars Køkkenskole”, der står bag konceptet, i en fælles pressemeddelelse.

Gode madvaner

Målsætningen er at prøve at vække de unges interesse for madlavning, og programmerne bliver sendt live på føtex’ Facebook-side – og kan genses efterfølgende. Idéen er ifølge den ansvarlige direktør i Føtex, at sætte fokus på madvaner overfor de unge.

- Vi vil gerne være med til give børn og unge gode madvaner nu og senere i livet. De gode vaner kommer bedst ved selv at være med i køkkenet, og derfor er vi gået sammen med Fars Køkkenskole om en serie af madlavningsprogrammer. Her får de unge – sammen med deres forældre – mulighed for at lave sjov og sund aftensmad, fortæller Karin Sommer der er marketingdirektør i Føtex.

Grøntsagsbazooka og smoothiecykel

Foran kameraet står madkundskabslærer Jonas Gerdes Vigkilde, som stiftede Fars Køkkenskole i 2012 og siden har undervist mere end 500 fædre og deres børn i sund, god og sjov madlavning. For Jonas er det afgørende, at det er sjovt at lave mad, hvis man skal vække de unge menneskers interesse for madlavning.

- I Fars Køkkenskole skaber vi et rum, hvor fædre og deres børn har det sjovt og skaber noget sammen. Det er den oplevelse, vi tager med over på Facebook – hvor vi nu også inviterer mor med. Vi skal smage på grøntsager, og så giver jeg smarte fifs og fiduser, fortæller sjove historier og bruger vores skøre mad-maskiner som grøntsagsbazookaen og smoothiecyklen. For vi skal først og fremmest vise, at det er sjovt at lave mad sammen, siger Jonas Gerdes Vigkilde, der også fremhæver at de fleste børn bliver nemlig enormt stolte, når de har været med til at lave mad til familien.

Der planlagt i alt ni afsnit og de første afsnit har nu nået 110.000 mennesker på Facebook. Næste afsnit sendes mandag d. 18. maj kl. 17.00.


Flere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD