Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"De liberale erhverv bør investere i deres online synlighed, så de er klar til genåbningen"

- Thomas Bogh, Bonzer
Læs bloggen her

Flying Tiger får ny ejer: Stifter giver afkald på ejerskab af livsværk

Foto: detailfolk.dkOnsdag den 10 februar 2021 kl. 11:31 af: Kristian Holgersen

Butikskæden Flying Tiger Copenhagen kommer på nye hænder. Den daglige ledelse fortsætter, mens stifteren slipper sin ejerandel.

Det danske investeringsselskab Treville overtager ejerskabet af Flying Tiger Copenhagen fra kapitalfonden EQT og stifteren Lennart Lajboschitz.

Ejerskiftet ændrer ikke på den daglige ledelse i Flying Tiger, hvor Martin Jermiin fortsætter som administrerende direktør.

- På vegne af alle i Flying Tiger Copenhagen vil jeg gerne takke Lennart og EQT, der som ansvarlige ejere har fulgt os på den udfordrende rejse, vi har været på. Jeg ser frem til at samarbejde med de nye ejere, som har stor tro på hele organisationen, vores brand og strategi, siger Martin Jermiin.

Stifter Lennart Lajboschitz, der hidtil sad på 29 procent af ejerskabet, har desuden forladt sin plads i bestyrelsen i Zabra A/S - selskabet bag Flying Tiger - ligesom formanden og næstformanden også har det.

Tror på turnaround

Med EQT som ejer har Flying Tiger gennemført en voldsom ekspansion, så kæden i dag tæller omkring 900 butikker fordelt på 27 lande.

Gennem de senere år er økonomien dog begyndt at vakle, og i  årsregnskabebet for 2019 kunne Flying Tiger notere et underskud på næsten 225 millioner kroner.

Sammen med ledelsen vil Treville fortsætte arbejdet med at få Flying Tiger tilbage på rette spor.

- Vi investerer i Flying Tiger Copenhagen, fordi det er et stærkt brand, som bliver værdsat af kunder over hele verden, siger Nikolaj Vejlsgaard fra Treville og fortsætter:

- Efter nogle udfordrende år i branchen gennemførte det nuværende ledelsesteam en turnaround i 2019, og Flying Tiger Copenhagen var inde i en god udvikling, da covid-19-pandemien ramte. Vi er sikre på, at ledelsen og hele organisationen bag Flying Tiger Copenhagen vil fortsætte denne rejse, når verden genåbner.

LÆS OGSÅ: Flying Tiger lukker fuldstændig ned i USAFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9A | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD