Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har coronakrisen givet varig opblomstring til bymidterne eller blot kunstigt åndedræt? "

- Dennis Clausager, detailfolk.dk
Læs bloggen her

Flammen går hårdt i kødet på konkurrent

Foto: morguefile.comTirsdag den 7 maj 2019 kl. 10:25 - Kilde: Fyens.dk

Restaurant Flammen har fået nok og langer ud efter konkurrent. Det er som at blive bestjålet, lyder kritikken fra ejer-familien.

Hos Restaurant Flammen, som lige nu har 15 danske restauranter, sender man nu en ordentlig bredside mod Restaurant Ilden.

- Vi har sådan set ikke rigtigt ønsket at kommentere Ildens kopiering af vores koncept, siger Martin Sunddal fra ejer-familien til Fyens Stiftstidende.

- De driver deres restauranter, og vi driver vores. Men når de går direkte ud og lyver om, at vi skulle have kopieret dem, så bliver det for meget af det gode, fortsætter han.

Ejer-familien tager bladet fra munden, fordi Ilden har brystet sig af at være først til at få oksemørbrad i deres buffet. Ifølge Martin Sunddal er det som “ at blive bestjålet af en tyv, der bagefter påstår, at du har stjålet fra ham.”

Til Fyens Stiftstidende afviser Restaurant Ilden flere kritikpunkter. Læs svarene her.

Ilden har fire restauranter og kunne i det seneste regnskabsår notere et overskud på 2,4 millioner kroner efter skat. I alt har kæden tjent 11 millioner siden åbningen af den første restaurant i 2014, skriver Finans.

Satser på udlandet

Selskabet bag Restaurant Flammen - Rosenfeldt og Sunddal Holding ApS - har ligeledes kørt med overskud gennem flere år.

I regnskabet for 2017 står bundlinjen da også skrevet med sort, men beløbet på 14,5 millioner kroner er kun halvt så højt som året før.

Alligevel vender ledelsen tommelfingeren op, fordi året har budt på flere større udgifter. Det gælder blandt andet nye restauranter i København, Næstved og Viborg.

- Der er tilmed anvendt ressourcer til en dybdegående markedsundersøgelse af det tyske marked, som på nuværende tidspunkt er startet op med 1 restaurant i Hamburg, fremgår det af ledelsesberetningen.

Tidligere på foråret blev 43-årige Piet Klein ansat som ny adm. direktør. Han skal stå i spidsen for kædens ekspansion i både Danmark og udlandet.

LÆS OGSÅ: Bøfkæde går tilbage - men tjener stadig millioner

Læs hele artiklen på Fyens.dk


Flere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD