Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har du prøvet social selling i din butik eller som digital strategi?"

- Peter Skjold Mogensen, Lektor - Cph Business
Læs bloggen her

Fakta runder skarpt hjørne

Foto: detailfolk.dkTirsdag den 25 oktober 2016 kl. 10:00 af: Lise Møller Schilder

Coop har længe været i gang med at modernisere de skrantende Fakta-butikker. Nu åbner kæden dørene for butik nummer 200 med ny indretning.

På torsdag kan kunderne i Løgumkloster gå ind i en helt nyistandsat Fakta. Det er samtidig også dagen, hvor Fakta kan fejre et jubilæum. Butikken i Løgumkloster er nemlig nummer 200, som er blevet ombygget efter Faktas nye koncept. Det skriver Coop i en pressemeddelelse.

- Resultaterne for de omstillede butikker giver os grund til optimisme for hele kæden. Når en butik er blevet moderniseret, ser vi stigende omsætning og voksende tilfredshed hos kunderne, siger direktør i Fakta, Stina Glavind i pressemeddelelsen.

2017 bliver vendepunkt

Coop har siden 2014 valgt at investere omkring 300 millioner kroner i at modernisere Fakta-butikkerne, som i mange år ellers har kørt med store underskud. Investeringerne vil sandsynligvis også kunne ses på regnskabet for 2016. Det skal dog være slut i 2017. Det meldte Coops administrerende direktør, Peter Høgsted, ud tidligere på året, hvor han dog også advarede om, at der ikke ville komme sorte tal på bundlinjen i 2016. 

- Underskuddet er forventet, og vi er fortrøstningsfulde i forhold til Faktas turnaround. På grund af engangsomkostninger i 2016 og de lukninger, vi har annonceret, får vi også et negativt resultat i 2016, omend mindre end i år, sagde Peter Høgsted til Business i april i år.

I løbet af de kommende måneder åbner yderligere 30 omstillede Fakta-butikker. Fakta forventer, at de resterende butikker vil være ombyggede inden udgangen af 2017.

LÆS OGSÅ: Kvinde med ben i næsen ny kædedirektør for FaktaFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD