Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har coronakrisen givet varig opblomstring til bymidterne eller blot kunstigt åndedræt? "

- Dennis Clausager, detailfolk.dk
Læs bloggen her

Fakta blev det sorte får i vildt corona-år: - Ikke tilfredsstillende

Foto: detailfolk.dkTirsdag den 27 april 2021 kl. 11:52 af: Kristian Holgersen

Efter et enkelt år med sorte tal på bundlinjen går det igen den forkerte vej for discountkæden Fakta. Fremtiden er uvis.

Discountkæden Fakta kunne sidste år bryste sig af et millionoverskud for første gang i en længere årrække. Men de sote tal var kun vendt tilbage for en kort bemærkning.

Da Coop i går lagde årsregnskabet for 2020 frem, var det igen med Fakta som en af de tabsgivende dele af forretningen. Underskuddet lyder denne gang på 64 millioner kroner.

- 2020 har været et udfordrende år for fakta med øget konkurrence inden for discount, fremgår det af årsrapporten fra Coop Danamrk A/S.

- Der har været foretaget store investeringer i udrulning af en række nye test-butikker (Coop 365, red), hvilket har betydet dobbeltdrift på flere områder. Årets resultat var ikke tilfredsstillende, skriver ledelsen.

Netop lanceringen af lavpriskæden Coop 365, hvoraf mange af de første butikker har fået plads i gamle Fakta-lokaler, har givet anledning til spekulationer om en mulig udskiftning af kæder i Coop-koncernen.

- Vi har ikke truffet endelig beslutning om, hvad der skal ske med Fakta, og det er ikke helt sort-hvid. Der er rigtig mange Fakta-butikker, der klarer sig sindssygt godt, og som har rigtig glade kunder, så på den måde har vi ikke så travlt, siger Kræn Østergaard Nielsen, adm. direktør i Coop, til Børsen.

LÆS OGSÅ: Ekspert: Nu kommer Fakta til at lukkeFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD