Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har coronakrisen givet varig opblomstring til bymidterne eller blot kunstigt åndedræt? "

- Dennis Clausager, detailfolk.dk
Læs bloggen her

Eventyrsport åbner nye kæmpebutikker

Foto: Rasmus BaanerOnsdag den 19 oktober 2016 kl. 06:10 af: Lise Møller Schilder

Større butikker, som samtidig giver en fornemmelse af at være i naturen, skal gøre Eventyrsport til landets førende outdoor-leverandør.

Eventyrsport vil gerne være en landsdækkende outdoor-kæde. Derfor åbner Eventyrsport to nye butikker i Horsens og Esbjerg. 

Butikken i Horsens åbner den 27. oktober og skal med sine 600 kvadratmeter give kunderne en naturoplevelse, når de træder ind. En oplevelse de ikke kunne få i samme grad i butikkens tidligere lokaler i Horsens.

- Den nye butik er et led i kædens strategi om at være en af landets førende outdoor-leverandører, hvor store lokaler og attraktive beliggenheder i byernes centrum åbner op for at give kunderne en unik oplevelse, skriver Eventyrsport i en pressemeddelese.

Den nye butik er indrettet, så den gerne skulle appellere til forbrugernes sanser ved at give dem en oplevelse af at befinde sig i naturen.

– Når du træder ind i den nye butik, vil du blive mødt med fuglekvidder, og du vil kunne se mos og malede bjerge på væggene. I butikken vil der også være landskaber bygget af folie samt træer og planter. Vi forsøger på den måde at bringe naturen ind i butikken og give vores kunder en ekstraordinær oplevelse året rundt, forklarer butikschef Ian Dalsgaard Rasmussen i pressemeddelelsen.

Butikken i Esbjerg åbner senere på året. 

LÆS OGSÅ: Intersport i Danmark med nyt tocifret millionunderskudFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD