Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har du prøvet social selling i din butik eller som digital strategi?"

- Peter Skjold Mogensen, Lektor - Cph Business
Læs bloggen her

Er online dagligvarehandlen endelig slået igennem?

Foto: detailfolk.dkTorsdag den 31 oktober 2013 kl. 12:02 af: Freja Thorbech

I et friskt blogindlæg kommenterer detailfolk.dk's faste blogger, detailekspert Flemming Birch, nemlig.com's nye prismatch-kampagne.

Discountpriser på dagligvarer online kan potentielt tiltrække nye kunder.

Det mener detailfolk.dk's faste blogger, detailekspert Flemming Birch, der i et frisk blogindlæg forholder sig til den nye priskampagne fra online supermarkedet nemlig.com.

Nemlig.com har netop offentliggjort, at man med en ny prismatch-ordning vil sælge over 1.200 produkter til Netto-priser online. Og det kan potentielt få flere til at købe ind online i stedet for at tage turen ned i det lokale supermarked, mener Flemming Birch.

- Nemlig.com’s tiltag er offensivt og aggressivt, og det bliver spændende at følge, om de får held med at tiltrække nye kunder til butikken. For det er nemlig nye kunder, det handler om. Alle de kunder, der ikke har prøvet at købe dagligvarer online før, har nu en undskyldning mindre for at holde sig tilbage, skriver Flemming Birch blandt andet i sit indlæg.

Ikke en trussel

For nemlig.com er det essentielle, om man med den nye kampagne kan få etableret en base af onlinekunder, der lægger alle eller de fleste af deres dagligvarekøb online. Lykkedes det er der basis for en øget omsætning, vurderer Flemming Birch.

De store  kæder behøver ikke at frygte det nye tiltag fra nemlig.com. De kan derimod bruge det som inspirationskilde, mener Flemming Birch.

- Nemlig.com er ikke en trussel mod de store kæder, men onlinesupermarkedet er en spændende rugekasse for nye ideer, som de store kan iagttage, mens de venter på det rigtige tidspunkt at slå til på, skriver han.

Læs hele Flemming Birchs blogindlæg her.

LÆS OGSÅ: Online supermarked indleder discount-krigFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD