Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Den fysiske butiks største trussel!"

- Michael Friis Møller, Retailrådgiver – Meng & Company
Læs bloggen her

Ekspert: Her er fundamentet for gode indkøbsoplevelser

Foto: detailfolk.dkFAKTA

Retail Reinvented er et udviklingsprojekt på Cphbusiness.

Afdelingen ”Service og Oplevelser” i to år arbejdet med en række detailvirksomheder om udvikling af bedre indkøbsoplevelser. Blandt andet har Coop, Magasin, Skousen og Aldi deltaget.

- Vi har evalueret på metoderne og resultaterne, og på den baggrund har vi indkredset nogle brugbare værktøjer, som jeg håber kan inspirere detailhandlen til udvikling af bedre indkøbsoplevelser, skriver Anders Bjerring Høier.

Her kan du læse artiklen “Er indkøbsoplevelsen i din butik tiden værd for kunderne” .

Kilde: Retail Reinvented

Torsdag den 11 april 2019 kl. 11:24 af: Kristian Holgersen

At skabe gode indkøbsoplevelser er livsvigtigt for små og mellemstore butikker, skriver lektor i en ny vejledning på området.

Forbrugerne efterlyser i stigende grad oplevelser. Det skal være tiden at værd at gå i fysiske butikker, når nu de fleste indkøb også kan ordnes på nettet.

At skabe gode indkøbsoplevelser er ligefrem livsvigtigt “i et presset marked, hvor både udbud og efterspørgsel udvikler sig markant,” skriver Anders Bjerring Høier i en artikel. Han er lektor på Cphbusiness og tidligere administrerende direktør i Friluftsland.

I forbindelse med projektet Retail Reinvented har Anders Bjerring Høier allerede præsenteret en konkret guide med otte råd om at skabe gode indkøbsoplevelser. Den bliver nu udvidet med et “Forretningsfundament.”

Tilføjelsen består af af de to punkter “Kend din kunde” og “Butikkens DNA.”

- Et stærkt kundefokus skal gennemsyre alle dine tiltag. Derfor må disse tiltag tage udgangspunkt i et nogenlunde klart billede af, hvem målgruppen for dit koncept er, skriver Anders Bjerring Høier

- Selv mindre butikker og butikskæder vil ofte være i stand til at udføre deres egne markedsanalyser, og du kan ved hjælp af spørgeskema-undersøgelser og/eller interviews komme ret langt, skriver han.

>> LÆS DE GODE RÅD HER

LÆS OGSÅ: Guide: Sådan håndterer du vrede kunderFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD