Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Kunstig intelligens i online handel: Bliv klogere på teknologiens muligheder"

- Thomas Bogh, Bonzer
Læs bloggen her

Domino's Pizza er konkurs og skifter navn

Mandag den 4 marts 2019 kl. 08:51

Den danske del af Domino's Pizza er konkurs. Kunne ikke overleve fødevareskandalen, oplyser bestyrelsen. Firmaet skifter navn.

Lørdag blev det klart, at den danske del af Domino's Pizza er gået konkurs. Alle restauranterne lukker og medarbejderne får ikke udbetalt løn. Det skriver flere medier.

Konkursen skyldes, at det var for svært for kæden at komme tilbage på sporet efter den fødevareskandale, som afslørede, at der ikke blev gjort ordentlig rent, og at flere af restauranterne ikke havde styr på datomærkningen af fødevarerne.

- Det er jo det, der i sidste ende har fjernet forretningsgrundlaget. Men jeg har ikke mere at sige, siger Hans Barslund, der er tidligere finansdirektør i BoConcept, til Børsen.

Skifter navn

Ekstra Bladet oplyser, at firmaet bag Domno's har skiftet navn. Hovedselskabet hed tidligere Domino's Pizza Scandinavia A/S. Det hedder nu Selskabet 1 af 2. marts 2019 A/S. Oven i dette har Dominos datterselskaber skiftet navn efter samme skabelon.

- Man skifter navn i håb om at skjule for pressen, at en konkurs er på vej. Det er vigtigt at understrege, at det ikke er ulovligt. Det ser bare lidt dumt ud, når man bliver opdaget, siger Morten Bjerregaard, advokat med speciale i konkurs fra Bjerregaard Advokatfirma, til Ekstra Bladet.

Pressen blev opmærksom på konkursen, fordi Domino's selv oplyste det på den automatiske telefonsvarer, som mødte kunderne, der forsøgte at ringe og bestille en pizza.

Just Eat-stifter har forladt virksomheden

Stifter af Just Eat, Jesper Buch, har tidligere været invester i Domino's Pizza. Ifølge Børsen investerede han i virksomhede i 2011 og sad også i bestyrelsen dengang. 

Ser man på CVR-registret, ser det dog ud til, at han ikke længere er en del af ejerkredsen.

Domino's Pizza kom til Danmark i 1997 og havde indtil i går 24 restauranter.

Regnskabet for 2016/2017 viste, at Domino's omsætning landene på 91 millioner kroner, mens driftsindtjeningen steg til 12 millioner kroner.

LÆS OGSÅ: Skandaleramt kæde lukker syv butikkerFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD