Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har du prøvet social selling i din butik eller som digital strategi?"

- Peter Skjold Mogensen, Lektor - Cph Business
Læs bloggen her

Discountkæde vinder arbejdsmiljøpris

Foto: detailfolk.dkMandag den 1 december 2014 kl. 16:05 af: Freja Thorbech

En discountkæde kan glæde sig over årets Arbejdsmiljøpris inden for kategorien psykisk arbejdsmiljø.

Både ansatte og ledere i Netto kan nu glæde sig over, at discountkæden har vundet årets Arbejdsmiljøpris inden for kategorien psykisk arbejdsmiljø.

Det er Arbejdsmiljørådet, der uddeler prisen. Dommerkomiteen udgøres af formanden for Arbejdsmiljørådet og repræsentanter fra DA, LO, KL, FTF, Lederne og Akademikerne.

- Ingen skal blive syge af at gå på arbejde. Vi ved at et godt arbejdsmiljø kan føre til lavere sygefravær og til at færre forlader arbejdsmarkedet før tid. Det er til gevinst for den enkelte, for familien og for samfundet, og det viser os vigtigheden af at arbejde for et sikkert og sundt arbejdsmiljø. Derfor er jeg glad for, at Arbejdsmiljørådet med ArbejdsmiljøPrisen kan sætte fokus på nogle af de arbejdspladser, der gør et stort arbejde for at fremme et godt fysisk og psykisk arbejdsmiljø, siger Arbejdsmiljørådets formand Lisbeth Lollike i en udtalelse.

Netto har opnået varige resultater

Netto vinder prisen for programmet NettoCare, der har inddraget samtlige butiksmedarbejdere i et forebyggende arbejde for at forhindre tyveri og røveri i butikkerne. 

- Dommerkomiteen har lagt vægt på, at Netto med sin indsats har opnået varige resultater med forbedring af det psykiske arbejdsmiljø. Medarbejderne i samtlige butikker har fået effektive redskaber til at tage fælles ansvar som kolleger og passe på sig selv. Indsatsen fastholdes og forankres i hver enkelt butik gennem lokale ambassadører, der fungerer som rollemodeller for kollegerne, lyder det blandt andet i begrundelsen.

Samtidig mener dommerne, at konceptet fra NettoCare også vil kunne overføres til andre dele af detailhandelen.

Udover Netto vandt også ISS Food Hygiene, Center for Senhjerneskade i Kolding og Arriva Danmark en Arbejdsmiljøpris i henholdsvis kategorierne arbejdsulykker, muskel- skeletpåvirkninger og  arbejdsmiljø som strategisk element.

LÆS OGSÅ: Kunder kræver ordentlige forhold for butiksansatteFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD