Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Den fysiske butiks største trussel!"

- Michael Friis Møller, Retailrådgiver – Meng & Company
Læs bloggen her

Direktør løfter sløret for vild Netto-ekspansion

Foto: detailfolk.dkMandag den 21 august 2017 kl. 09:30 - Kilde: Finans

Netto har tidligere meldt ud, at kæden vil åbne 40 butikker i Kiwis gamle lokaler. Men Netto har planer om at åbne langt flere butikker.

Den administrerende direktør i Dansk Supermarked, Per Bank, lover både discountkrig og åbning af et stort antal nye Nettobutikker. Det skriver Finans.

Dansk Supermarkeds nye plan er at åbne tæt på 100 nye discountbutikker, samtidig med at man vil starte en priskrig på fødevarer.

I dag sidder Dansk Supermarked, som står bag Netto, Bilka og Føtex, på 40 procent af markedet i Danmark, og den andel vil koncernen gerne øge.

- Vi kan allerede nu se, at vi i de omdannede Kiwi-butikker, hvor vi ruller vores nye Netto-koncept med butiksindretning ud, kan løfte omsætningen mere, end vi havde forudset. Og dermed er der også plads til flere Netto-butikker i Danmark, end vi hidtil havde forudset, siger Per Bank til Finans.

Han understreger derfor, at planen er at øge antallet af Nettobutikker fra 468 butikker til 550 butikker på kort sigt. Men på lang sigt vil han gerne op på 600 butikker i Danmark. Derudover vil han vinde markedsandele ved at sænke priserne på en lang række fødevarer i Føtex.

- Vi kommer meget snart med tiltag i Føtex, så vi for alvor bliver relevante på pris og med et niveau, som ikke er set før. Konkurrencen betyder, at vi skal gøre vores supermarked relevant på pris for forbrugerne, forklarer han.

LÆS OGSÅ: Alle nye Nettobutikker får ny indretning

Læs hele artiklen på Finans


Flere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD