Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har du prøvet social selling i din butik eller som digital strategi?"

- Peter Skjold Mogensen, Lektor - Cph Business
Læs bloggen her

Chef: Butikker i miniformat går rent ind hos københavnerne

Den nye Stark-butik i miniformat på Nørrebrogade i København.
Torsdag den 6 maj 2021 kl. 11:01 af: Kristian Holgersen

Byggemarkedskæden Stark åbner i øjeblikket flere minibutikker i København. Det koncept har forbrugerne taget godt imod.

I december 2020 begyndte Stark rulle butikker ud i København, som er langt mindre end resten af kædens normale byggemarkeder.

Onsdag havde den fjerde minibutik i rækken så første åbningsdag. Den har overtaget lokaler på Nørrebrogade, hvor der tidligere lå en Carl Møllers Trælast & Byggemarked.

- Stark Shop er vores svar på udviklingen i København, hvor der ikke længere er plads til store byggemarkeder i den centrale del af byen, siger regionsdirektør Lasse Frederiksen i en pressemeddelelse.

- Med mindre butikker, der bogstaveligt talt ligger på nærmeste gadehjørne, kan vi alligevel tilbyde vores kunder de byggematerialer, rådgivning og leveringsservice, som Stark er kendt for, siger han.

God modtagelse

Efter den første Stark Shop åbnede i december, gik der ikke mange dage, før corona-restriktionerne tvang store dele af detailhandlen på forlænget vinterferie. Trods færre åbningsdage end forventet, så har kunderne taget godt imod konceptet.

- De lokale har modtaget os med åbne arme og siger, at vi er lige, hvad de har manglet i deres kvarter. De ser os som en del af nærmiIjøet - nogle af dem kommer her nærmest dagligt, siger Tom Lyngbo Nowicki. Han er chef for Stark Shop.

- Det er præcis den position som lokalt byggemarked, vi gerne vil opnå, slår han fast.

Butikken på Nørrebrogade ligger i et tæt befolket område med mange ældre lejligheder, der løbende forbedres og renoveres. Det afspejles også i varesortimentet.

- Vi retter dagligt varesortimentet til og skaffer det, som kunderne efterspørger. Eksempelvis vil de gerne købe skruer i mindre pakninger i stedet for kasser, og så sørger vi for det. På den måde er kunderne med til at bestemme, hvilke varer, der er på hylderne, siger Tom Lyngbo Nowicki.

LÆS OGSÅ: Ekspansiv byggemarkedskoncern skifter ejer igenFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9A | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD