Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

”Grøn” markedsføring er blevet et brandvarmt emne

- Lone Rasmussen, Dansk Erhverv
Læs bloggen her

Den store ekspansionsplan er lagt: Første stop er Storkøbenhavn

Simon og Morten Franck Jakobsen, stifterne af The Burger Concept.
Foto: PR



Torsdag den 16 december 2021 kl. 09:56 af: Kristian Holgersen

De to stiftere ruller deres “jyske” koncept ud i Storkøbenhavn og flere af landets større byer. Mindst tyve burgerbarer er på vej.

The Burger Concept forventer at åbne mindst 20 nye restauranter i løbet af de kommende to år. Det skriver burgerkæden i en pressemeddelelse.

I skrivende stund er de to stiftere - Simon og Morten Franck Jakobsen - nået op på at have 10 restauranter. De ligger fortrinsvis i Jylland, men nu bliver fokus også rettet mod de større byer i resten af landet.

Blandt andet skulle fire restauranter i Storkøbenhavn være lige på trapperne.

- Inden udgangen af Q1 åbner vi de første fire restauranter i Hovedstadsområdet, men det kun begyndelsen, siger Simon Franck Jakobsen, direktør og medejer i The Burger Concept.

- Vi står over for en massiv ekspansion, og inden udgangen af 2023 forventer vi at åbne yderligere mindst 20 nye restauranter jævnt fordelt i de større byer over hele landet, siger han.

En af restauranterne åbner ved Nørreport i København og bliver den største i kæden med sine 350 m2. Simon Franck Jakobsen regner med, at det “jyske” koncept rammer plet på det ellers konkurrenceprægede marked for burgere i hovedstaden.

- Selvom man i København er vant til at betale en højere pris for en god burger, så ved vi fra vores restaurant i Valby, at vores kombination af kvalitet og ’jyske’ priser bliver taget imod med kyshånd,siger Simon Franck Jakobsen.

Bruger franchisemodel

Indtil videre ejer de to burgerbrødre selv deres restauranter, men for at nå det ambitiøse mål for ekspansion, har de valgt at skifte over til franchise.

Den første franchiserestaurant slår efter planen dørene op til foråret.

- Vores restauranter er i forvejen i positiv drift fra dag et, så det er en god forretning, men vi er ikke i tvivl om, at ejerskab kan løfte driften yderligere. Derfor er vi på vej med et setup, hvor man lidt atypisk kun skal stille med i omegnen af en halv million kroner for at komme i gang, siger Simon Franck Jakobsen-

- Vi er ikke på udkig efter rigmænd, men derimod folk, der vil arbejde hårdt og har gåpåmod og vilje. Det skal være personligheden og egenskaberne, der er afgørende – ikke pengepungen, siger han.

LÆS OGSÅ: Far og søn overtager konkursramt burgerkæde



Flere detailnyheder Gå til forsiden




Daglig nyhedsmail:



Del artiklen:








Seneste jobs



detailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832




Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD