Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har du prøvet social selling i din butik eller som digital strategi?"

- Peter Skjold Mogensen, Lektor - Cph Business
Læs bloggen her

Dansk Supermarked finder ny international topchef

Foto: PR - Claus SjödinTorsdag den 12 januar 2017 kl. 09:59 af: Lise Møller Schilder

Nettos mangeårige direktør skal erstattes af en afløser, som Dansk Supermarked finder mere egnet til at udvide i udlandet.

Claus Juul Jensen har været direktør for Netto de seneste 11 år. Han har stået i spidsen for udvidelser i flere lande, men nu er det slut. Det skriver Dansk Supermarked i en pressemeddelelse.

- Der venter Netto nogle særdeles begivenhedsrige år, hvor kæden skal bygge videre på det stærke fundament, der er lagt over de seneste år. Ikke mindst bliver der tale om fortsat udbygning af kædens tilstedeværelse på de eksisterende markeder uden for Danmark samt en videreudvikling af konceptet herhjemme. Med dette langsigtede fokus har Dansk Supermarked Group vurderet, at det er det rette tidspunkt at skifte direktør og få nye øjne på udfordringen, skriver Dansk Supermarked.

Der er allerede fundet en ny direktør, som overtager posten fra 1. oktober. Den nye direktør skal blandt andet øge tempoet i forhold til Nettos ekspansion i Sverige og Polen og fastholde en stærk position i Tyskland.

- I den mellemliggende periode ledes Netto International på interim basis af Vice President i Dansk Supermarked Group, Morten Møberg Nielsen, der via sin erfaring fra særligt Netto Tyskland har et særdeles solidt kendskab til både europæisk retail og Netto-konceptet, står der i pressemeddelelsen.

LÆS OGSÅ: Dansk Supermarked skraber bunden i ny loyalitetsmålingFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD