Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Kunstig intelligens i online handel: Bliv klogere på teknologiens muligheder"

- Thomas Bogh, Bonzer
Læs bloggen her

Dansk modehus åbner første flagship store

Foto: Sofie SchnoorTorsdag den 22 august 2013 kl. 15:26 af: Freja Thorbech

Efter succes med flere shop-in-shops åbner et dansk modehus nu en flagship store på Frederiksberg.

Snart slår det danske modehus Sofie Schnoor dørene op til en flagship store på Gammel Kongevej på Frederiksberg.

Indtil nu har brandet haft 11 shop-in-shops i Norden blandt andet i Illum i København, men nu åbner man en butik, der efter planen skal give kunderne en oplevelse af et helt særligt univers.

- Efterspørgslen på vores to brands Sofie Schnoor og børnelinjen Petit By Sofie Schnoor har de sidste par år været støt stigende, og det har skabt et ønske om at åbne egen butik og dermed vise vores brands fulde DNA og univers, siger direktør Christian Schnoor til detailfolk.dk.

Det kommer blandt andet til udtryk ved, at det er Sofie Schnoor selv, der står for indretningen af butikken.

- Ud over vores egne brands får vi også et par andre nøje udvalgte mærker på voksensiden. Så det bliver et helt oplevelsesunivers i Sofies ånd, fortæller Christian Schnoor.

Åbner til september

Efter planen slår den nye butik dørene op til september, og placeringen på Gammel Kongevej er nøje udvalgt.

- Firmaet er startet her, og vores hjerter banker for Frederiksberg. Der er sket en masse på Gammel Kongevej, og vi er overbeviste om et comeback som en af de førende shopping-gader i Danmark, siger Christian Schnoor.

I butikken vil man blandt andet føre "limited editions", som kun kan fås, hvis man vælger at lægge vejen forbi Gammel Kongevej.

Som det ser ud nu, driver virksomheden selv butikken og de 11 shop-in-shops, men direktøren er ikke afvisende over for på sigt at kigge på mulighederne for franchising.

- Da konceptet stadig er nyt og under udvikling er det vigtigt for os at have det helt tæt ind til kroppen, så vi i stor udtrækning kan overføre vores DNA til butikken/shopperne. På sigt kunne det sagtens blive interessant med franchise, hvis den rigtige mulighed byder sig, siger Christian Schnoor.

Voksede igennem krisen

Selvom krisen har kradset i den danske modebranche, er det ikke noget, man har mærket hos Sofie Schnoor.

- Samtidig med krisen åbnede vi egne shop-in-shops i Illums Bolighus og fik gode samarbejder i udlandet. Vi er kommet fint igennem og endda med vækst, siger direktøren.

Han fortæller, at man gennem krisen har haft et tæt samarbejde med forhandlerne, da man godt har kunne mærke, at de har haft nogle hårde år.

Selv er man kommet styrket igennem og er klar til fremtidige udfordringer.

- Sofie Schnoor oplever en stor og stigende efterspørgsel, og det er netop denne vi imødekommer med egen butik. Også i udlandet stiger efterspørgslen, og derfor vil dette også være et projekt, der vil blive kigget mere på over de kommende år, forklarer Christian Schnoor.

Han er ikke afvisende over for, at der kan være nye butikker eller shop in shops på vej.

- Det er helt klart en fordel for os at kunne vise hele vores kollektion og derved bruge disse shop-in-shops og egne butikker som positionerings platform. Kunderne skal ikke være i tvivl om, hvad Sofie Schnoor er, og hvad vi står for. Og det har vi mulighed for at vise med dette. Det kan derfor ikke udelukkes, at succesen med disse vil fortsætte, siger Christian Schnoor til detailfolk.dk.

LÆS OGSÅ: Spirende optimisme i den danske modebrancheFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD