Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har du prøvet social selling i din butik eller som digital strategi?"

- Peter Skjold Mogensen, Lektor - Cph Business
Læs bloggen her

Dansk modebrand overtager lokalerne fra ikonisk butik

Mandag den 26 oktober 2020 kl. 06:00 af: Redaktionen

Siden 1970’erne har kendt modebutik haft adresse i indre København. Men nu bliver lokalerne overtaget af et væsentligt yngre brand.

Det danske modebrand Les Deux åbner snart sin fjerde butik, som har fået adresse på Kronprinsensgade 14 i det indre København, hvor den navnkundige tøjbutik Stig P. har haft hjemme siden 1970’erne.

Nu er det imidlertid tid til vagtskifte.

- Vi er en del af København og elsker vores by. Derfor er vi også meget begejstrede over at åbne vores første butik i København i netop disse lokaler, hvor Stig P gennem årtier har haft til huse, siger Andreas von der Heide. Han er adm. direktør og medstifter af Les Deux.

- Vores vision er at videreudvikle stedet og skabe et univers, hvor der er plads til mere end selve købsoplevelsen. Butikken skal også fungere som et socialt samlingspunkt med en lille café, hvor man kan få eksempelvis sin morgenkaffe, fortsætter han.

Les Deux er et dansk herretøjdsbrand, som har varer liggende hos omkring 800 forhandlere i 23 lande, mens antallet af egne butikker altså snart rammer fire. De nuværende butikker ligger på Frederiksberg og i Aarhus.

- Vi har knoklet for at få butikken færdig, og vi har været meget bevidste om at renovere med respekt for lokalerne, miljøet og omgivelser, og derfor bevarer vi selvfølgelig også den velkendte elegante marmorindretning, siger Andreas von der Heide.

Den nye butik åbner lørdag den 31. oktober kl. 10.

LÆS OGSÅ: Dansk modebrand præsenterer nyt salgssystem til butikkerFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD